Voltunk a Bakonyban (meg Cucu-meccsen is)

Eseménydús hétvégét tudhat maga mögött a szövi: táborhelynézéssel egybekötött mérkőzéslátogatást tartottunk.

A MECCSRŐL

Az oldalt látható képek a Siófoki Bányász SC stadionjában készültek. Itt vezette szombat délután-este Cucu a Siófok-Kaposvár, NB I-es, somogy-megyei rangadót. A Nemzeti Sporttól 9-est kapott teljesítményére. Mi is elégedettek voltunk vele: messze ő futotta a legtöbbet az egész mezőnyből.(Meglepetésünkre a helyi szurkolók sem estek neki, még a 2-0-ás vereség ellenére sem: gyakrolatilag bíróanyázás nélkül telt a mérkőzés. Korábban az Üllői úton, egy FTC-Mezőkövesd mérkőzés alkalmával öt percet sem kellett várni, hogy elhangozzék a “mit sípolsz, Hosszú Puska” – kezdetű bekiabálás.)

/A szurkolásról készült videót hamarosan feltesszük a blogra./

A TÁBORHELYNÉZÉSRŐL

Csapatunk szombat hajnaltól a mérközés kezdetéig (19h) a Bakony erdeit járta. Úgy 6-7 táborhelynek lászó mezőt mustráltunk végig, kíméletlen alapossággal.

Utunkról és a megtekintett táborhelyekről a korábbiakhoz hasonló módon, külön postban számolunk majd be.

Ja, és nem akarjuk elkiabálni, de úgy tűnik: megtaláltuk minden idők legtökéletesebb táborhelyét!

Kis türelem, hamarosan Ti is megpillanthatjátok…

Voltunk a Bakonyban (meg Cucu-meccsen is)” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. szövi Válasz a bejegyzésre

  Boribori! Kevesebb indulatot, több meggondoltságot és példamutatást kérünk, mert ebből a végén még moderálás lesz! (Amúgy pedig a jó poént illik elismerni.)

  A más nevén kommentelés pedig nem szép dolog…

 2. boribon Válasz a bejegyzésre

  *urva: durva
  *urva: murva
  *urva: furva
  *urva: turva
  etc.
  ok, ertettem a celzast.
  amugy hajnali 4.50-kor meg aludni szoktam. csakugy szolok.

 3. Dia Válasz a bejegyzésre

  Mikor az ember elmegy valakinek a m,eccsére szurkolni, akkor miért nem az illetőről készít fotót? Nagyon jól néztek ki, de minek reklámozzátok saját magatokat fiúk??
  Jójó, kötözködős hülyegyerekvagyok, tudoom…

 4. szapp' Válasz a bejegyzésre

  Kedves Dia!

  A meccs este 19 órakor kezdődött, és csak egy több éves, sokat megélt fényképezőgéppel készítettük a képeket. Ezért van például, hogy az itt közölt harmadik kép is be van mozdulva, ti. már sötét volt.

  Ilyen körülmények között egy állandóan (és a termetéből adódóan nem rövid lábakon igen sebesen, és össze-vissza) rohangáló futbalbírót igen nehéz lett volna lefényképezni, egy kép készült is, de az inkább “ki van a képen?” minőségű lett.

  a lehető legtávolabb állt tőlünk, hogy magunkat reklámozzuk, ez a feltételezés igen rosszul esik. Mindössze annyi volt a célunk, hogy átadjunk valamit a hétvégi meccs felemelő, s egyszersmind megható hangulatából.

  Más részről pedig hogy Cucut népszerűsítsük, már folyamatban van a meccsről készült rövid összefoglaló videó, hamarosan nyilvánosságra hozzuk.

  a Diákszövetség nevében:
  szappancs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük