Szerdai Etyekfilm helyett: Szappancs at work

Gyakran halljuk tőletek: “de hogy van időtök arra…” stb. Legendákat döntünk, titkokat leleplezünk, bepillantást engedünk a kulisszák mögé. Ma kiderül, hogyan van Szappancsnak annyi ideje, hogy frissítse a blogot.

Szerdai Etyekfilm helyett: Szappancs at work” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. margit Válasz a bejegyzésre

  Mert arra má nincs idejük, hogy digitalizálják a hangot is.
  De a lényeg: A PONTOS IDŐBEOSZTÁS! És hogy mindenhonnan le lehet csippenteni egy kis időt a karitatív jószolgálat javára.

 2. Szappancs Válasz a bejegyzésre

  matyi! digitalizálva van a hang, de elrejtettük, nehogy a konkurencia hallja, amit mondok, és lenyúlja az ötleteink. A szakemberek megoldották, hogy csak akkor hallod, ha a kurzort mindvégig a szám fölött tartod, és közel hajolsz az enter billentyűhöz, amibe köztudott, hogy be van építve minden gépen egy kis vész-hangszóró. Praktikus, ha a jobb füleddel közelítesz a billentyűhöz, mert így bal szemeddel a monitorra sandítva tudod esetleg mozgatni a nyilat, hogy mindig a számon legyen, ugyanis ha nem ott van, akkor nem hallod a vész-hangszórót se. Ha kiteszed teljes képernyőre, kicsit könnyebb levenni a mozgást, csak akkor olyan, mintha a moziban befeküdnél a vászon alá.

  Egyelőre ennyit tudok tanácsolni, ha ez esetleg nem sikerül, úgy tekerd vissza a nem-hallott részeket, és az alapértelmezett hangszórót maximumra hangosítva próbáld meg, hátha működik.

  szeretettel: szapp

 3. Maestro Válasz a bejegyzésre

  mindezen tevékenységek persze ellentmondanak a videó eszmei mondanivalójával, úgyhogy inkább mindenki mars a dolgára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük