Sajtótájékoztatót tartottak

Megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját a Diákszövetség. Az alábbi kisfilm a hagyományteremtő esemény lényegesebb pillanatait mutatja be (megnyitó ünnepség, beszédek, kitekintés a jövőre, a nyári tábor hivatalos bejelentése). A rangos eseményen a Szövi vezetőségén kívül megjelent Nyáry Zsigmond igazgatóhelyettes is; Gáspár Csaba szavalatával, Kaczián Márton pedig gitárjátékával emelte az esemény fényét.Az Etyekfilm és a Szent Gellért Diákszövetség közös felhívása

“Mi, az Etyekfilm alapítói örömmel látjuk, hogy a szárnyaink alatt felnövekvő nemzedék a nyomunkba lépve bontogatja saját szárnyait, kísérletezik, és alkot. A Szent Gellért Diákszövetség (továbbiakban “Szövetség”) kiváló teret biztosít ahhoz, hogy az új generáció műveit minél többen megismerjék, megszeressék. Az Etyekfilm és a Szövetség közös produkciója a fent látható Sajtótájékoztató. Ezzel a filmmel mindkét szervezetnek sajátos céljai voltak; a műben kiválóan sikerült ötvözni ezeket a terveket. A Szövetség hivatalos bejelentéséhez ideális platformot talált a sajtótájékoztató műfajában, ami így, az Etyekfilm segítségével sokakhoz eljuthat, az Etyekfilm pedig egy újabb, személyesebb csatornán tud szólni a nagyközönségéhez. Ennek a személyességnek az első formája egy játék. Laikus szemmel nézve pár baki található a filmben, ám ezeket mi aprólékos műgonddal terveztünk meg: nem a véletlen, vagy a hozzá-nem-értés rút tréfái. A játék lényege, hogy a filmszeretők ezeket megtalálják, és így tapasztalatokat szerezzenek a filmkészítés mélyebb szintjeiről. Tehát a baki-tippeket várjuk a kommentek közé, vadászatra fel!”

Sajtótájékoztatót tartottak” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. gutyka Válasz a bejegyzésre

  háát.. bakik..érdkes 🙂
  laikus vagyok…teljes mértékben: ami pl. feltűnt hogy Nyáry tanár úr nem nevezte nevén az Elnök urat, vagy mondjuk Gáspár Csaba nem mondta végig a verset…:D, vagy a vetítés elég zavaró volt az Elnök mellett…(és a belelógó szódás-szifon is 😀 )
  amúgy meg jó a videó…! 🙂

 2. tamos Válasz a bejegyzésre

  Ti mindig egy pohárból isztok? Vagy ez nem is baki? Ez arculat? Miszerint egy a Zászló, egy a László, egy a Tábor, egy a Pohár? A közösségvállalás totális diadala? A paradicsomi lét (vagy levet?) előképe? A szövi egységének jelét, vagy a tábori közbögrék levét vízionáljuk? vagy csak nem volt több pohár? Megannyi kínzó kérdés.

 3. gutyka Válasz a bejegyzésre

  Szappancs: nem tisztán hallható hogy “szolnák” vagy “szolnánk”pár szót stb….
  szerintem itt csúnyán hibáztál 🙂

 4. szapp Válasz a bejegyzésre

  1. Zsiga bácsi a refrén.
  2. én nem iszom a pohárból, csak ott van a kezem ügyében. utána titokban megtöltöm, és onnantól kezdve az elnök úr iszik belőle. Nem, nem iszunk egy pohárból, bár azt hiszem, ez már beleférne a barátságunkba. De közös pohárnak túrós a leve.
  3. a 4.15-nél elhangzó részt tedd ki nagyképernyőre, és hallgasd meg úgy. “Szólnánk”. Zsiga bácsi volt a magyartanárom, ilyent nem hibázok, még direkt, az Etyekfilmes producerek kérésére sem.

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  1.)Az Anyám tyúkja cím nincs eléggé kihangsúlyozva, és nincs elég nagy hatásszünet a vers írója és a mű között (ez a szavalás egyik elég fontos eleme)
  2.)Ez nem hiba, ez megjegyzés: Zsigabácsi tök cuki
  3.)Mit keresett ott a két díszvendég?
  4.)A gitározás alatt szerintem a “H” hang hamisan lett lefogva…
  5.)Nem lehetett rendesen látni a kivetítőt
  6.)A kézfogás az elején nem elég férfias
  7.) Szappancs, te ott 2.37-nél miért kezded el simogatni a szakálladat? Láttál te már sajtótájékoztatót, ahol a szakállukat simogatják az emberek?!

  De amúgy tetszett..

 6. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Dia már látom,hogy te is hiányolod,hogy minket nem hívtak meg díszvendégnek pedig szerintem Vatát és magát Szent Gellértet igazán meg lehetett volna…
  Na mindegy,nyáron nagy leszámolás lesz még ebben spirituális programokban gazdag táborban(lásd tavaly az utolsó este).Egyébként a napi 45 perces szentségimádásra mikor és hol lehet jelentkezni?Csak mert nagyon felizgatott…ha pont suli időbe esik az a 45 perc akkor kapunk igazolást?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük