Rengetegen ünnepeltük a 25 éves Gellértet

Szeptember 15-én szombaton Makkosmárián ünnepeltük iskolánk 25 éves fennállását. Az egész napos programon több mint hatszázan vettünk részt. Tanárok, diákok, szülők, családtagok, öregdiákok egyaránt nagy létszámban jelentek meg az eseményen.

A nap kirándulásokkal kezdődött. A legnagyobb, több mint 150 fős csapatot Kinga néni vezette. A kisgyerekesek a Márky-család vezetésével közelítették meg a helyszínt, a legfittebbek pedig Dodó vezetésével a Budai-hegység több csúcsát megmászva érkeztek Makkosmáriára.

Itt családi délutánnal folytatódott a program, arcfestéssel, sportprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal, lasertag-gel. Délután 5 órakor kezdődött az ünnepi szentmise, amit Gyetván Gábor atya, az EKIF főigazgatója mutatott be.

Az esti tábortűz keretében került sor az Arany Csempe díjak átadására. A 2018-as Arany Csempe Díjat Tegzes Kinga igazgatóhelyettes, az Arany Csempe Életműdíjat pedig korábbi igazgatónk, Varga Antal kapta.

A díjátadót követően hangzott el Nyáry Zsigmond igazgató ünnepi beszéde. Az esemény hivatalos programját esti ima zárta, de utána még sokáig énekeltünk és beszélgettünk a tűznél.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik segítettek a program megszervezésében, és mindenkinek, aki jelenlétével emelte az ünnep fényét.

Isten éltesse a 25 éves Gellértet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük