Regisztrálni vagy nem regisztrálni?

(ez itt a kérdés.)

Mióta a blog.hu kötelező regisztrációhoz kötötte a kommentelést, érezhetően kevesebb hozzászólás érkezik blogunk bejegyzéseihez.

A blog.hu állítja, hogy ez jó, hiszen mi, szerkesztők, könnyű szerrel moderálhatjuk a hozzászólók szövegeit, könnyedén kitilthatunk bárkit a blog falai közül stb. Mi ellenben azt állítjuk, hogy ez nem jó, hiszen a gyors-gyakori-könnyű hozzászólási lehetőség a közösségépítés és hangulatteremtés igen hatékony eszköze, ettől pedig megfosztottak minket.

Mivel az utóbbi kb. 3 hétben, (amióta a kommentkorlátozás érvényben van), a szerkesztőket is beleszámítva tán ha 10-en regisztrálták magukat az IndaPass rendszerébe, a blog.hu pedig láthatóan nem kívánja feloldani a regisztráció nélküli komment-tilalmat, úgy érrezük, itt az ideje, hogy körkérdést szegezzünk elétek; válaszoljatok őszintén!

köszi.
a Don Gerardino szerkesztői

Regisztrálni vagy nem regisztrálni?” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. GáspáR Válasz a bejegyzésre

  Szerintem az unnepek es a vizsgaidoszak is hozza jarult a keves kommenthez!Amugy a kommentelok szama se sok…nepszerusiteni kene a blogot a suliban!Ez csak egy tipp a tobb kommenthez…Ne legyunk belterjesek hiszen minden populacio fenyegeto veszelye ez!:)

 2. etyek Válasz a bejegyzésre

  Jó Gáspár, de hová tűnt a regisztráció-kötelesség óta tamos, stefi, mitch buchannon, hoppjuliska, “Petya,hozzmégegyüvegkőbányait”, ancsa, iscrip, donbosco, üveggyöngy, csenge, csáth géza, csinszka, sawyer, ilka, kinganéni, k, hoppjohndoe, mester, annamari, stb, és végül, de nem utolsó sorban cucu? Arról nem is beszélve, hogy hová tűnt Morandini Miki?

 3. B.Dóri Válasz a bejegyzésre

  Csáth Géza a demarkációs vonalnál maradt, és magával vitte Csinszkát is…
  Amúgy tényleg lehetne reklámozni…hogy hogyan,arról fogalmam sincsen…mondjuk mindenki, aki regisztrál a suliból, kap egy Gellért szeletet…

 4. gutyka Válasz a bejegyzésre

  Helyesbítek, kedves Dóri. Épp a minap beszéltem vele, ott Délvidék környékén, s azt mondta, hogy neki túl megerőltető lenne regisztrálnia, ezért inkább öngyilkos lett.Előtte lelőtte Csinszkát(vagy olgát…?) Nem tudtam megmenteni egyiket sem. Viszont halála előtt, megemlékezvén Kis Emmáról, írt egy azonos című novellát… (…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük