Örömhír: Balla Márk már kétszeres apa!

Az alábbi levelet kaptuk a legendás Hajembertől:

Nagy örömmel adom kedves ismerőseim tudtára, hogy 2007 dec. 31-én este 3/4 10 körül megszületett 2. gyemekünk, Balla Emese. Hihetetlen elfogadással és örömmel fedezgeti az  ajándékba kapott új világ csodáit. Súlya 3440 gr, magassága 53 cm.

Gratulálunk!

Örömhír: Balla Márk már kétszeres apa!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. szapi Válasz a bejegyzésre

    Gratulálunk, aranyos ám nagyon, legalábbis amennyi a képen látszik belőle, bár takarja a bevásárlókocsi kerete.

    az egy gonosz-szkeptikus kérdés, hogy egy kisbabát hogyan lehet magasnak nevezni, holott nem is tud fölállni, hogy magas legyen. amíg fekszik, addig kb. 20 centi magas. Hosszúnak sem lehet nevezni, mert egy rúd szalámi, na az hosszú. Jobb esetben, ha még nem ettünk belőle. De egy gyermek nem lehet hosszú. Akkor minek lehet hívni azt, hogy a talpától a feje búbjáig mennyi?

    ui. amikor Balla Emese híres lesz, föl lehet vetni a nagy kérdést, mint Petőfinél, hogy vajon 2007. dec. 31-én éjjel, vagy 2008. jan. 1-én hajnalban született-e, és amikor majd tanítják, akkor lehet ilyen apróságokon elidőzni, alkalmasint egyest adni annak, aki nem tudja, hogy 2007-ben. Csak egy jól időzített pletyka kell, miszerint “Lehet, hogy Balla Emese 2008. jan. 1-én született!”, és máris tök izgalmassá válik a kérdés, mint Petőfinél… Szóljatok, ha Emese híres lesz, és elindíthatom ezt a pletykát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük