Legyél Te is szervező!

Öregdiákok jelentkezését várjuk a Jubileumi Nagytábor szervezőcsapatába.

Talán már többen értesültetek arról, hogy alma materünk, a Gellért idén ünnepli alapításának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból az Iskola és a Szövi közös Jubileumi Nagytábort szervez a felső tagozatos, illetve a gimnazista diákok, öregdiákok, valamint az iskolában tanító tanárok számára, 2013. július 22-e és 28-a között, Bélapátfalván.

Zsiga igazgató úr még tavaly nyáron felkérte a Diákszövetséget, hogy vállalja magára a tábor szervezésével, lebonyolításával járó feladatokat. Bizonyos szervezési háttérmunkák már elkezdődtek, így elérkezett az ideje annak, hogy megalakuljon a tábori szervezőcsapat is, melynek feladata a tábor előkészítése és működtetése lesz. A szervezőcsapatba olyan öregdiákok jelentkezését várjuk, akik:

  • szívesen részt vennének minden idők legjobb gellértes táborának megvalósításában, és rászánnak egy hetet a nyarukból arra, hogy a táborért dolgozzanak
  • a tábor legelejétől a végéig vállalni tudják jelenlétüket és a szervezéssel járó feladatok ellátását
  • szívesen segédkeznek a tábor előkészületei során is (tábor népszerűsítése, ötletelések stb.)

Amennyiben úgy érzed, a fent leírtak Rád kivétel nélkül igazak, töltsd ki a jelentkezési lapot, és juttasd vissza e-mailben az info@szovi.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük