Már lehet jelentkezni a Szövitáborba!

2016-ban a Szövi megújul, és megújul a Szövitábor is: az idei tábort kifejezetten a jelenlegi gimnazisták valamint tanáraik részére szervezzük meg július 18. és 24. között.

szovitabor_hir

  • Ha öregdiák vagy, a szervezőcsapat tagjaként tudsz részt venni a táborban. Erről bővebb információk itt találhatóak.
  • Azokat a tanárokat, akik családjaikkal együtt vennének részt a táborban, sok szeretettel várjuk július 22-e péntek reggeltől egészen vasárnapig!
  • Ha végzős gimnazista vagy, és kipróbálnád magad táborszervezőként, szívesen látunk a szervezőcsapatban. Ez természetesen csak lehetőség, ha inkább táborozni szeretnél, jelentkezz résztvevőnek!

A tábor időpontja: 2016. július 18-24. (H-V) A hétfő reggeli indulást követően két napos sétával közelítjük meg a táborhelyet, az állótáborba szerdán érkezünk meg. Vasárnap késő-délután kora-este érünk vissza Budapestre.

Részvételi díj: 15.000 Ft. Ebben minden benne van az utazástól kezdve az étkezéseken át a táborpólóig.

Jelentkezés: a gimnázium titkárságán tudsz jelentkezni, a kitöltött jelentkezési lap leadásával és 10.000 Ft előleg befizetésével. Jelentkezési lapot találsz a titkárságon, de ha egyszerűbb, letöltheted innen is. Amennyiben anyagi támogatásra lenne szükséged, kérjük, jelezd felénk.

Jelentkezési határidő: 2016. május 31.

További információk hamarosan és folyamatosan itt, az iskola honlapján, valamint a Szövi és a Gellért facebook-oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük