Már lehet jelentkezni a dömsödi Öregdiák Hétvégére

Bungaló, stég, strand, kisduna, lájtos nyári hosszú hétvége. Az első Öregdiák Hétvégére szeretettel várjuk házastársadat, párodat, gyerekedet is. A rendezvényről minden további infó alább.

odh1

IDŐPONT

2016. augusztus 5-7.

HELYSZÍN, UTAZÁS

A dömsödi Faházak üdülő
2344 Dömsöd, Alsó-Dunapart utca 33/b
Térkép:
http://bit.ly/1YtlKTU

Az utazást lehetőség szerint mindenki egyénileg oldja meg. Busz-menetrend itt: http://menetrendek.hu/ Vonattal jönni nem érdemes. Ha autóval jössz, és van nálad hely, jelezheted a kommentek között (vö. telekocsi).

SZÁLLÁS, KAJA

Saját wc-vel és zuhanyzóval ellátott 4-6 fős faházakban. Emellett lehetőség van sátrazásra is. Hálózsákot mindkét esetben hozzatok!

A rendezvényen teljes ellátást kapunk (reggeli, ebéd vacsora), speciális étkezési igényeket a jelentkezési lapon kérjük feltüntetni. A kempingtől egy köpésre található kocsma, bolt a városközpontban egy járásnyira.

VÁRHATÓ PROGRAM

Strandolás, sportolás, társasozás, zenélgetés, nyaralgatás, szűrögetüén stb. Este youtube-disco DJ Maxi Respect felügyeletében.

KÖLTSÉGEK

Faházas szállás igénylése esetén a rendezvény összköltsége 9.500 Ft, sátrazás esetén 7.500 Ft (teljes ellátás+szállás+póló) Az ár nem tartalmazza az utazást!

JELENTKEZÉS, ELŐLEG

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és 5.000 Ft előleg átutalásával tudsz 2016. július 17-ig.

Az előleget a Szövi bankszámlájára várjuk (Szent Gellért Diákszövetség, Gránit Bank Zrt., 12100011-10115064). A közleményben tüntesd fel: “(Saját neved)-ÖDH-előleg”. A jelentkezési határidő után már csak sátoros foglalásokat tudunk elfogadni.

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük