Közgyűlés 2021 – Dönts a Szövi jövőjéről!

Kedves Öregdiákok!

Ezúton meghívunk a Szent Gellért Diákszövetség Közgyűlésére, melyet 2021. január 30-án délután 15:00-kor tartunk.

A közgyűlés legfontosabb apropója, hogy a végéhez közeledik a Szövi elnökségi ciklusa, ezért a Közgyűlésen új Elnökséget választunk. A programjainkon, és azok szervezésében való részvételen kívül a Közgyűlésen való szavazással tehetitek a legtöbbet a Szövi jövőjéért.

Természetesen nem csupán a szavazáson való részvételre hívunk Titeket, hanem arra is, hogy gondoljátok át, elnökségi tagként éreztek-e kedvet és elhivatottságot arra, hogy a következő ciklusban a Szövi elnökségének tagjaként a gellértes közösség és öregdiák élet szervezői legyetek.

A Közgyűlés az Elnökség tagjait 2 évre választja. További újítás, hogy az elnökségi munkát 5 működési területben határoztuk meg, és az új elnökség tagjait kifejezetten ezek vezetésére fogja választani a Közgyűlés. Az 5 működési terület:

  • A Szent Gellért Diákszövetség elnöke
  • Gazdasági működésért felelős elnökségi tag
  • Pályázatokért felelős elnökségi tag
  • Programokért felelős elnökségi tag
  • Kommunikációért felelős elnökségi tag

Az elnökségi tagok feladatairól kicsit bővebben itt olvashattok. A megválasztott új elnökség tagjai ezekben a feladatokat nem egyedül hivatottak ellátni, hanem egyrészt egymást segítve, másrészt az öregdiák (és esetenként a tanári) közösség bevonásával. 

A pozíciók elnevezése se rettentsen el senkit, ezek betöltéséhez kedv és elhivatottság szükséges, szakirányú végzettség nem. 🙂

Kérjük, a közgyűlésig gondoljátok át, melyik poszton vennétek részt legszívesebben a Szövi Elnökségének munkájában, és ha éreztek kedvet a dologra, jelentkezzetek vagy egy jelenlegi elnökségi tagnál, vagy az info@szovi.hu e-mail címen.

Kérdéseitekkel bátran forduljatok a jelenlegi elnökség tagjaihoz! 🙂

Technikai információk a Közgyűlésről:

  • Időpont: 2021. január 30. 15:00
  • Helyszín: Szent Gellért Gimnázium. Az eseményt lehetőség szerint offline tartanánk meg, a jelenlegi kijárási korlátozások figyelembevételével.

Szeretettel várunk Titeket, és addig is áldott karácsonyt, jó egészséget kívánunk!

A Szent Gellért Diákszövetség Elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük