Körkérdés

Láttunk már táborhelynéző videókat – nem is keveset – ahol a szövi vezetőségének egy része tehetségéhez mérten bemutatta a lehetséges táborhelyeket. De ezekből igazán még semmi konkrét nem derült ki. Ám hamarosan eljön az idők teljessége, amikor kikerülnek az első színes-szélesvásznú plakátok az iskolába, és lassan megkezdődhet a jelentkezés a nyári táborra! Addig is egy kétdimenziós körkérdéssel rukkolunk elő; az alábbiakban lehet szavazni, hogy melyik volt a legpihentebb táborhelynézős videó, a kommentek között pedig szeretettel várjuk a nem-hivatalos jelentkezéseket, és konstruktív ötleteket, hogy Szerintetek mivel lehetne feldobni az idei tábort!

Körkérdés” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. F.dia Válasz a bejegyzésre

    legyen szaknyár. csak a neve miatt. meg a kucsma miatt. ja és legyen szöviruci is. remélem még emlélszel laci hogy mit találtál ki idénre (:

  2. kinganéni Válasz a bejegyzésre

    Cucu! Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb felület, hogy szóljak, de amennyiben ismét tiszteletedet tennéd a Gellértben, gazdagodhatnál egy szép kék pólóval! (Ha nem lennék benn, az én asztalomnál kell keresni. De úgyis benn vagyok:-)

  3. kinganéni Válasz a bejegyzésre

    Szuper! Várlak, és a póló is megvár… Azt hiszem, nem fog megromlani. És még én sem fogom elhordani, mert tartok tőle, hogy még hálóingnek is nagy lenne… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük