Ki tette az elmúlt évben a legtöbbet a Gellértért? Jelöld Arany Csempe Díjra!

Idén tovább csökken a zöld csempék száma: a május 22-i Öregdiák Találkozón átadjuk a 2015-ös Arany Csempe Díjat valamint az Arany Csempe Életmű-díjat. Biztatunk mindenkit, hogy jelölje az arra érdemesnek tartottakat a Díjra valamint az Életmű-díjra. A jelöléseket az info[kukac]szovi[pont]hu e-mail címre várjuk.

csempe2014

A tavalyi díjazottak: Panni és Marika néni

Az Arany Csempe Díj a Diákszövetség elismerése azok számára, akik a „Gellértes” közösségbe tartoznak és tevékenységükkel a díjazás évében nagymértékben járultak hozzá a Szent Gellért Gimnázium és/vagy Diákszövetség munkásságához. Arany Csempe Díjban részesülhetnek a Szent Gellért Gimnázium öregdiákjai, egykori- és jelenlegi tanárai, valamint dolgozói. Az Arany Csempe Életmű-díj azokat illeti meg, akik évek hosszú során tettek tanúbizonyságot a Gellértes közösség iránti elköteleződésükről.

Az Arany Csempe Díjra minden Gellértes öregdiák jelölhet bárkit, aki kötődik a Szent Gellért Gimnázium és Diákszövetség közösségéhez, és munkásságával jelentős mértékben járult hozzá ezek jobbá tételéhez. A jelölés írott formában történik, s mindenképpen szükséges szerepelnie a következőknek:

(1) a Jelölő neve,
(2) a Jelölt neve,
(3) rövid indoklás.

A jelölésben fel kell tüntetni továbbá, hogy a Jelölő az éves Arany Csempe Díjra vagy az Életmű-díjra adja le jelölését. A jelöléseket az info[kukac]szovi[pont]hu e-mail címre várjuk. Az Arany Csempe Díjról a Diákszövetség Elnöksége a jelölések beérkezését követően elnökségi ülés keretében dönt, a díjak átadására a 2015-ös Öregdiák Találkozón kerül majd sor.

Az Arany Csempe Díjról bővebben itt olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük