Játék: ki van a képen? (5. rész)

Egyre könnyebbnek tűnik a játék, így, hogy a közelműlt képeit vesszük sorra, ezért most nézzünk egy képet a történelmi múltból, “azok a régi szép idők” címszó alatt.Nem mai a kép, ráadásul az illető még el is takarja magát egy sebesen pörgő tárggyal. A kérdés továbbra is ugyan az: ki van a képen? Válaszokat a kommentek közé!

A Ki van a képen? játék állása 4 forduló után:

1. Cucu – 4p
2. “Petya,hozzmégegyüvegkőbányait” – 3p
3. Ilka, gutyka, Ági, Dia – 2-2p
4. M., aaa, Szappi, g, k, Klucksize, Dóri – 1-1p.

 

Játék: ki van a képen? (5. rész)” bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. szappancs Válasz a bejegyzésre

  szerintem Réti László elnök úr az, csak reggel készült a kép, amikor éppen még borosás volt, és nem borotválkozott meg, mert pillanatnyi úri kedve úgy tartotta, hogy játszik egy kicsit a felkelő nap fényében a labdával.

 2. Cucu Válasz a bejegyzésre

  lassan úgyis kifognak zárni a játékból, mert én ezek a híreket már tudom :P:P de azért tippem Zsiga bácsi 😛

 3. Ági Válasz a bejegyzésre

  Jaja,Zsigabá…ilyenkor mindig borostás…:D
  Mellesleg azt is tudom,hogy nagyon jól pörgeti az ujján a labdát 🙂

 4. john doe Válasz a bejegyzésre

  én a labda bal alsó része alól kikandikáló kósza fürtből jöttem rá, hogy ő nem más, mint zsigabácsi. elsőre cuccedlire tippeltem, de neki nincsenek fürtjei. szoval a tippem: Zsiga Úr

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  Nekem már 3 pontom kell, hogy legyen kedves Diákszövetségi akármi, mert kitaláltam magamat, a Mikit és Ákosbácsit is, tehát ez nálam 3 pont, nem kettő. Nem járnátok utána??

 6. Cucu Válasz a bejegyzésre

  de elvesztetted a fellebezést és ezért kaptál egy büntető pontot Dia! :P:P:P:P:P:P
  Helyedbe jó lennék nehogy kapj még egy párat! :):)

 7. szövi Válasz a bejegyzésre

  Kedves Dia! Ákosbácsi helyett Lacit tippeltél, a későbbi módosítást pedig nem fogadtuk el. Egy tipp per kép, ez így korrekt.

 8. Ilka Válasz a bejegyzésre

  nm akarok panaszkodni,oké a Dianak tényleg 2pont,de nekem???én vezettem a ranglistát??hová tűnt az az egy pontom,kedves aranyos diákszövetség hm?van esetleg panaszláda?(csak ugy kérdem,hátha nemesz meg a pontom értitek..)egyszerűség kedvéért:)
  ui:most elmegyek,de még délután feljövöknem akarok csalódni

 9. szövi Válasz a bejegyzésre

  Kedves Ilka! Bármilyen meglepő, neked is azért van két pontod, mert eddig két képet találtál el. Nem töri-témazáró ez, hogy folyamatosan a semmiért reklamáljunk.

 10. ilka Válasz a bejegyzésre

  soha nem reklamálok dolgoztanál,mert mindig max pontszámos:)
  jó igazadvan,plüplüplü:( most megyek és lehajtom fejem!köszi a választ

 11. plömplöm Válasz a bejegyzésre

  Ilka rosszul emlékszik.egyszer reklamált!amikor a 21 pontos dolgozat részpontjai véletlenül rosszul lettek összeadva, és 23 ponttal kapott ötöst. számológépen újra összeadták együtt, és kiderült a tévedés, mert igazából csak 22 pontos lett neki.

 12. Dia Válasz a bejegyzésre

  EZ AKKOR SEM ÉR!!! KÖVETELEM A PONTOMAT, MERT AZ ELSŐ VÁLASZ CSAK HIRTELEN RÁVÁGÁS VOLT, ÉS AZ MEG AZTÁN ABSZOLÚT SZEMÉTSÉG, HOGY BÜNTETŐPONT! MI AZ A BÜNTETŐPONT, CUCU?! NA JÓ, NAGYON MEGBÁNJA MÉG A DIÁKSZÖVETSÉG, HOGY MEGALAKULT, FUJJ…

 13. Cucu Válasz a bejegyzésre

  huha életvezsélyes fenyegetést kapott a Szövi Diától! :):):)
  Büntetőpont az büntetőpont. :P:P:
  Amúgy kemény a szövi de a rendhez tartja magát az életben is ez van ………:) Kérdezd az ügyvédedet biztos tud mesélni! :P:P

 14. Dia Válasz a bejegyzésre

  Meg ne sértődj Cucu, de te hülye vagy!!! A büntetőpont, az büntetőpont, tudom én hogy ez van mögötte! Fel ne gyere nekem még egyszer msn-re…

 15. Ilka Válasz a bejegyzésre

  kedves plömplöm,valamiért abszolút hülyeséget irtál 01.21.-én,18:51kor!sztem nézz utána,ilyen nem létezik!biztos csak rossz napod volt:)sebaj,megbocsájtok

 16. szövi Válasz a bejegyzésre

  Szavazás lezárva. A megfejtés: valóban Zsigabá’ van a képen. Gratula a helyes megfejtőknek. Következő kép hamarosan; a játék nyereményeiről feljebb.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük