Hálóba vágtuk az idei első Szövi Klubot!

A Szövi Klub idei első alkalmán egyensúlyba akartuk hozni a sportot (pingpong) és az aktív pihenést (sör). Ez nem sikerült, de így is felejthetetlen élmény volt. Az estét mindössze négyen kezdtük a Marczibányi téri asztalitenisz csarnokban, így füstbe ment a betervezett forgózás, viszont épp megvoltunk egy jó páros mérkőzéshez. Felszereléssel is elég lezserül készültünk, Pannit leszámítva az egész csapat csak egy-egy pár hátizsákba beszórt váltócipőt hozott magával, az asztalfoglalásunkat intéző kedves hölgy nem kis megütközésére. Amikor utcai ruhában és focicipőben beléptünk a küzdőtérre, a pingpong már jelenlévő rövidgatyás-fejpántos szerelmesei legalább annyira megbámultak minket, mint mi őket. Hogy ne keltsünk még nagyobb feltűnést, gyorsan birtokba is vettük a nekünk kijelölt asztalt, és elkezdtünk játszani.

Vagyis hát:

(a teljes élményért kattints!)

A jelenlévő elhivatott sportolók innentől kezdve szerencsére csak annyit foglalkoztak velünk, amennyit muszáj volt, mi pedig reménytelen küzdelembe bocsátkoztunk a labdával, az ütővel és az asztallal. Maradjunk annyiban, hogy másfél óra alatt rengeteget nevettünk, amiért már megérte. 🙂

Ezután betájoltuk a kiválasztott sörözőt a Blahánál, ahova Isten tudja hogyan rögtön odatalált még vagy egy tucatnyi, a sportra nálunk kevésbé fogékony, de ugyanolyan szomjas szövis. A program ekkor teljesen önjáróvá vált, és ugyan zárásig maradtunk, ezúttal máshova már nem ültünk be.

Jó volt, és lesz még! 🙂

A gifekért nagy köszönet Balázsnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük