Fontos infók a táborról

Már csak pár nap van az idei nyári táborig, és mint mindig, ilyenkor fokozódik az izgalom. Egy-két fontos felmerülő problémát igyekszünk még felmerülés előtt orvosolni, illetve osztunk pár jótanácsot is.

1. Akik később jönnek le, és félnek nagyon, hogy egyedül nem találják meg a tábort, azoknak megmutatjuk, hol van. A buszfordulót kell megtalálni a képen, azzal szemben van a táborkapu, mint az itt is látható. Megközelíthető busszal és vonattal.

2. Kegyetlensok szúnyog lesz. A táborhely közvetlenül az Ipoly partján van; árvíz is volt: nem létezik, hogy kevesen legyenek. Készüljetek fel lélekben és amúgy is (kálcium pezsgőtabletta, off, fenistil, szúnyogháló, légycsapó stb.)

3. Sátorhiány! A Szövi raktárából ősszel megfújtak pár sátrat, a tesco-sátrak tönkrementek felverés közben Szaknyéren: igenycsak megfogyatkozott a szövis sátor-poluláció. Ezért biztatunk mindenkit, aki azt jelezte, nem hoz sátrat (de amúgy tudna), hozzon mégis, mert plusz sátrakat csak korlátozott számban tudunk majd biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük