Fontos infók a táborról

Már csak pár nap van az idei nyári táborig, és mint mindig, ilyenkor fokozódik az izgalom. Egy-két fontos felmerülő problémát igyekszünk még felmerülés előtt orvosolni, illetve osztunk pár jótanácsot is.

1. Akik később jönnek le, és félnek nagyon, hogy egyedül nem találják meg a tábort, azoknak megmutatjuk, hol van. A buszfordulót kell megtalálni a képen, azzal szemben van a táborkapu, mint az itt is látható. Megközelíthető busszal és vonattal.

2. Kegyetlensok szúnyog lesz. A táborhely közvetlenül az Ipoly partján van; árvíz is volt: nem létezik, hogy kevesen legyenek. Készüljetek fel lélekben és amúgy is (kálcium pezsgőtabletta, off, fenistil, szúnyogháló, légycsapó stb.)

3. Sátorhiány! A Szövi raktárából ősszel megfújtak pár sátrat, a tesco-sátrak tönkrementek felverés közben Szaknyéren: igenycsak megfogyatkozott a szövis sátor-poluláció. Ezért biztatunk mindenkit, aki azt jelezte, nem hoz sátrat (de amúgy tudna), hozzon mégis, mert plusz sátrakat csak korlátozott számban tudunk majd biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük