Neked még nincs Gellért-évkönyved?

Szövisek, figyelem! A tizenöt éves jubileum apropóján évkönyvet adott ki a Gellért, ami túl azon, hogy nagyon szép, nagyon jó is! Vastag, fényes lapok, izgalmas szövegek iskolánk nagy mérföldköveiről. Keresd meg benne Te is exosztályod névsorát, merengj versenyeredményeid dicsősége felett, vagy ha másért nem, már azért is megéri beszerezned, mert még a Szöviről is van benne szó. Kapható a suliban a titkárságon 1000 Ft-ért.


Társadalmi célú hirdetésünket olvashattátok. (x)

A könyv “fülszövege”

Mit ígérhet egy iskola? Csak annyit, amennyit adhat: tapasztalattá, tudássá, mintává tömörödő és emlékké nemesedő élményeket az Igazság felkutatásáról.

 

Nem tekinti magát végállomásnak: útra hívja diákjait, kíséri őket, vállalja az útkanyarok kockázatát, s ha eljön az ideje, útra bocsátja ôket, kérve és remélve, hogy sosem lanyhul Bennük a Cél vonzásának ereje.

 

Úton vagyunk.

 

Adja az Úr, hogy mindig az Igaz Úton!

Neked még nincs Gellért-évkönyved?” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Nekem nem tudna valaki venni egyet?Csak a szünetre megyek haza és mire Pösten vagyok zár az iskola pedig már nagyon vágyódom hogy kezbe vehessem és tanulmányozzam!Kifizetem!Sőt még egy ,,bambira” is meghívom az illetőt!

 2. Dia Válasz a bejegyzésre

  jaj, akkor én veszek!
  na jó, egyébként is vennék, hiszen a jószándék vezérel, hogy segíthetek egy nálamnál idősebbnek. najó, de tényleg. szívesen veszek neked..

 3. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Köszönöm szépen!
  Én a jövő héten vagy szerda este vagy csütörtök délelött már otthon vagyok de inkább szerda este!
  Mit szólnál ha találkoznánk a Moszkván mondjuk szerda este 8 óra körül?Ha nem jó vagy ilyesmi akkor hívj fel!(06 70 274 34 68)És mégegyszer köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük