Anikó néni órájára is elfogytak a helyek

rendhagyo_cikkep_2

Hivatalosan péntekig lehet regisztrálni az Öregdiák Találkozó tanóráira, de a négy előadásból három már most megtelt, úgy, hogy már a regisztráció első napján 30-fősre emeltük az egyes órák létszámát. Ha részt szeretnél venni a rendhagyó tanórákon, Varga Antal kísérletezős fizikaórájára még tudsz regisztrálni.

További kéréseink:

– ha már regisztráltál valamelyik tanórára, de nem fogsz tudni részt venni az Öregdiák Találkozón, kérjük, jelezd ezt felénk. Megüresedett helyed jól jöhet valakinek!

– a rendhagyó tanórákon azok fognak tudni részt venni, akik előzetesen regisztráltak. Ha esetleg valahol felszabadul egy hely, oda be lehet majd ülni, de állóhely sehol nem lesz, sőt, az egyéb kreatív megoldásokat sem támogatjuk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az óráknak “tanóra” jellege maradjon, és ténylegesen mindenki vissza tudjon ülni 45 percre az iskolapadba. Ezzel kapcsolatban elég szigorúak leszünk.

– érkezz pontosan, semmiképp ne az óra közepén ess be! (Még ha regisztráltál, akkor se!) A találkozó 5 órakor, szentmisével kezdődik, ezt követi az ünnepélyes megnyitó valamint az Arany Csempe Díjak átadása, sőt, a csoportkép is az órák előtt fog elkészülni: ne maradj le ezekről se!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük