Várjuk a jelöléseket az Arany Csempe Díjra

Alma materünk fala idén is megválik néhány zöld csempétől: az október 15-i Öregdiák Találkozón adjuk át a 2016-os Arany Csempe Díjat valamint az Arany Csempe Életműdíjat. Biztatunk mindenkit, hogy jelölje az arra érdemesnek tartottakat a Díjra valamint az Életmű-díjra. A jelöléseket az aranycsempe[kukac]szovi[pont]hu e-mail címre várjuk. Részletek alább.

szappanos_csempe

A tavalyi csempét Szappanos Alajos zsebelte be.

Az Arany Csempe Díj a Diákszövetség elismerése azok számára, akik a „Gellértes” közösségbe tartoznak és tevékenységükkel a díjazás évében nagymértékben járultak hozzá a Szent Gellért Gimnázium és/vagy Diákszövetség munkásságához. Arany Csempe Díjban részesülhetnek a Szent Gellért Gimnázium öregdiákjai, egykori- és jelenlegi tanárai, valamint dolgozói. Az Arany Csempe Életmű-díj azokat illeti meg, akik évek hosszú során tettek tanúbizonyságot a Gellértes közösség iránti elköteleződésükről.

Az Arany Csempe Díjra minden Gellértes öregdiák jelölhet bárkit, aki kötődik a Szent Gellért Gimnázium és Diákszövetség közösségéhez, és munkásságával jelentős mértékben járult hozzá ezek jobbá tételéhez. A jelölés írott formában történik, s mindenképpen szükséges szerepelnie a következőknek:

(1) a Jelölő neve,
(2) a Jelölt neve,
(3) rövid indoklás.

A jelölésben fel kell tüntetni, hogy a Jelölő az éves Arany Csempe Díjra vagy az Életmű-díjra adja le jelölését. A jelöléseket az aranycsempe[kukac]szovi[pont]hu e-mail címre várjuk. Az Arany Csempe Díjról a Diákszövetség Elnöksége a jelölések beérkezését követően elnökségi ülés keretében dönt, a díjak átadására a 2016. október 15-én, az Öregdiák Találkozón kerül majd sor.

A jelölés és a díjazás részletes szabályait itt találod, a korábbi díjazottak listáját pedig itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük