5 kérdés, amit nem mertél feltenni a gálavacsorával kapcsolatban

Azt ugye mindenki tudja, hogy egy hét múlva november 8-án lesz a Szövi 10 éves fennállása alkalmából szervezett gálavacsora a Sapientia Szerzetesi és Hittudományi Főiskola aulájában. Azt már kevesebben, hogy csak november 3-ig lehet regisztrálni. Szolgáltató jellegű posztunkban gyakran ismételt kérdések következnek.

kerdes_gala

Ugye a regisztrációs határidő rám nem vonatkozik, én később is tudok jelentkezni?

A gálavacsorára való regisztráció utolsó időpontja nem véletlenül november harmadika. Például az állófogadást biztosító catering cég számára már a hét elején pontos és végleges résztvevői létszámot kell mondanunk. Hétfőn pontosan annyi főre fogjuk megrendelni a vacsorát, ahányan addig regisztráltak.

Én már szóban jeleztem, hogy jönnék, az ugye végül is olyan, mintha regisztráltam volna.

Nem, nem olyan. Sőt, a gálavacsora facebook-eseményének lájkolása sem olyan. A fb-eseményre írt “talán” még kevésbé.

Jó, de akkor most hogy is kell regisztrálni?

Regisztrálni egyféleképpen lehet. Úgy, hogy november 3-ig e-mailben jelzed részvételi szándékodat az info[kukac]szovi[pont]hu címen, és átutalod a belépő összegét a Szent Gellért Diákszövetség bankszámlájára. A Gránit Banknál vezetett bankszámla száma: 12100011-10115064. A belépő ára 3.000 Ft, támogatói jegy 6.000 Ft-tól váltható.

Nem fizethetnék inkább készpénzben?

Nem. Az átutalás a legtisztább és a legkényelmesebb – a szervezők számára legalábbis biztosan. Könnyítsd meg ezzel munkájukat!

Én szívesen átutalnám a pénzt, de nincs se bankszámlám se netbankom, sőt internetem sincs.

Semmi baj, kérj meg egy barátot, ismerőst, családtagot, bárkit, hogy segítsen! Utalja el helyetted a részvételi díjat (küldje el helyetted az e-mailt), a közlemény rovatban pedig tüntesse fel, hogy a Te a részvételi díjadat fizette be. Neked már csak oda kell adnod segítődnek a belépő árát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük