Több mint Öregdiák Találkozó: Gellért25!

Szeptember 15-én szombaton ünnepeljük iskolánk fennállásának 25. évfordulóját Makkosmárián. Az egész napos eseményre nagy szeretettel várjuk családostul minden öregdiák-társunkat!

Az ünnepi eseményre való tekintettel idén nem szervezünk külön Öregdiák Találkozó: a Makkosi-rétre hívunk, ha találkozni szeretnél volt tanáraiddal, iskolatársaiddal, osztálytársaiddal.

Ráadásul a Gellért 25 több, mint Öregdiák Találkozó: az egész napos programhoz bárki bármikor csatlakozhat, a szervezők csak annyit kérnek, hogy előzetes regisztrációddal segítsd a munkájukat!

A NAP PROGRAMJA DIÓHÉJBAN:

REGGEL – Három kirándulás indul Makkosmáriára, különböző távokon és útvonalakon.
13:30 – Családi délután Makkosmárián, változatos kézműves és sportprogramokkal.
17:00 – Ünnepi szentmise az Angyalok Királynéja templomban.
18:00 – Vacsora, ahol mindenkit vendégül látunk egy tál gulyásra. Ezen felül arra kérünk, járulj hozzá valamivel az estéhez! Ez lehet pogácsa, sütemény, szendvics, gyümölcs, üdítő, sör, bor, pálinka, de akár egy zacskó ropi is, a lényeg, hogy szívből jöjjön!
19:30 – Tábortűz, igazi Gellértes hangulatban.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a Gellért 25 ünnepségén adjuk át a Szent Gellért Diákszövetség legrangosabb és egyetlen kitüntetéseit, az Arany Csempe Díjat és az Arany Csempe Életműdíjat. A  díjakról az aranycsempe.szovi.hu oldalon tájékozódhatsz, és ugyanitt jelölheted rájuk azokat a gellértes tanárokat és öregdiákokat, akiket érdemesnek tartasz a kitüntetésre!

További információk, friss hírek a programról folyamatosan a gellert25.hu honlapon.

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük