Szept. 1.

Vajon van-e diák, ki úgy várja Szeptember elsejét, hogy augusztus végén a napok előrehaladtával vörös festékkel írja föl a falra egyesével az “I S K O L A” szó betűit?

Aligha.

Minden esetre elkezdődött idén is az iskola, jobb esetben mindenki egyel magasabb osztályban, vagy iskolatípusban fut neki az évnek, mint tavaly ilyenkor. A blog szerkesztősége szívesen hallana pár rövid élménybeszámolót, kinek milyen kalandokkal kezdődött az év; új ofő, új padtárs, új iskola, netán felsőoktatás – és első regisztrációs hét, ilyenek! hajrá!

Szept. 1.” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. F.dia Válasz a bejegyzésre

  élménybeszámoljak?? épp most lökött ki az etr a minoromról és így csúszok az egész BA képzéssel -min.- egy évet. mindezt azért mert az ország “legpatinásabb” egyeteme olyannyira szakszerűen tájékoztatta a kis gólyákat a szakirányválasztásról, hogy a gólyatáborban jelentette ki, hogy még rá kb. 3 napunk, hogy eldöntsük. és mire a szipiszupi gólyatábornak véget ért és nekiálltunk az órarend-összeállításnak, a felsőbb éves hallgatók már betöltötték a helyeket. én meg, szegény szerencsétlenül járt kis gólya, járhatok 6 évet egyetemre. ennyit az eltéről.

 2. kinganéni Válasz a bejegyzésre

  Nekem nem az ofőm új, hanem az osztályom.
  Most értünk haza iskolánk II. gólyatáboráról, és örömmel, sőt büszkén mondhatom, hogy még jobban sikerült, mint a tavalyi! Reményteljes a 9. évfolyam! Remek gellértesek lesznek! A gólyatábor szervezői pedig igazán kitettek magukért. 🙂

 3. Gedeonka Válasz a bejegyzésre

  csak röviden és tömören az év elejéről:

  – Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken és McDonald’s
  – tojás, tojás, tojás, tojás, tojás, tojás, tojás
  – I’m singing in the rain…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük