Szalagavató ’08

A Szövi természetesen az idei szalagavatót sem hagyta ki, sőt; minden eddiginél nagyobb számban képviseltette magát e jeles eseményen.  Csendes, családias ünnepség volt, csodaszép táncokkal. De melyik tánc volt a legjobb? Döntsetek ti, most, amíg friss az élmény!

(Szavazataitokat természetesen meg kell indokolni a kommentek között!)

Szalagavató ’08” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Szerintem a 12.b-é volt a legjobb, de 1.nem láttam az ásokét(hihetetlen,de két és fél hónap alatt egyszer sem láttam egybe a táncukat…)2.mivel bés vagyok még szép, hogy a sajátomra szavazok 3.annyira jó volt csinálni…

 2. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  nyilván a tanárokéra kell szavaznunk, Dóri, mert így diktálja a “tisztelet”…
  Amúgy sokan sikítottak nekünk a egykerekűzés alatt… 😀

 3. Dia Válasz a bejegyzésre

  vicces, mert a keringőt így még egyik próbán sem élveztem, mint ott helyben, és most azért szavazok arra, mert ahhoz képest, hogy mennyire szét volt egy hete ilyenkor esve, visszanézve nagyon szép volt. persze lehet, hogy a habos-babos ruhák alatt elbújt a sok hiba, de egy olyan párral, mint az enyém volt, nam is lehetett vola szebb. azt hiszem ez lesz az, amire még 30 év múlva is mosolyogva fogok visszagondolni..

 4. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Na jó.Csak a Krisztián kedvéért szavazok egyet a tanárok táncára is,ami tényleg nagyon tetszett…Ami meg az egykereküzést illeti,csak olyan próbát láttam,amin hat emberből három valamikor elesett,de tegnap este senki sem taknyolt.Ügyesek voltatok!

 5. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Miután a főpróbán az abroncsom leesett és a Júda segített kihalászni a ruha alól, attól kezdve attól rettegtem, hogy megint le fog esni csak mindenki elött,de ez szerencsére nem történt meg…

 6. Gyuri Válasz a bejegyzésre

  Jaj Dia:)Nem birom válasz nélkül hagyni írásod:)
  Nagyon jó volt a keringő és nem csak azért mert én vagy te jók voltunk,hanem azért mert együtt voltunk nagyon jók:)…
  A halálom után is mosolyogva fogok rá vissza emlékezni:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük