Rajtad is múlik, ki kapja az idei Arany Csempét

Újabb csempék hullhatnak le a Gellért folyosójáról: az október 14-i Öregdiák Találkozón adjuk át a 2017-es Arany Csempe Díjat valamint az Arany Csempe Életműdíjat. Minden tudnivaló a jelölés menetéről alább!

acsdijazottak2016

A 2016-os év díjazottjai: Marci és Gabi

Az Arany Csempe Díj a Diákszövetség elismerése azok számára, akik a „Gellértes” közösségbe tartoznak és tevékenységükkel a díjazás évében nagymértékben járultak hozzá a Szent Gellért Gimnázium és/vagy Diákszövetség munkásságához. Arany Csempe Díjban részesülhetnek a Szent Gellért Gimnázium öregdiákjai, egykori- és jelenlegi tanárai, valamint dolgozói. Az Arany Csempe Életmű-díj azokat illeti meg, akik évek hosszú során tettek tanúbizonyságot a Gellértes közösség iránti elköteleződésükről.

Az Arany Csempe Díjra a Gellértes közösség valamennyi tagja jelölhet bárkit, aki kötődik a Szent Gellért Gimnázium és Diákszövetség közösségéhez, és munkásságával jelentős mértékben járult hozzá ezek jobbá tételéhez. A jelölés írott formában történik, s mindenképpen szükséges szerepelnie a következőknek:

(1) a Jelölő neve,
(2) a Jelölt neve,
(3) rövid indoklás.

A jelölésben fel kell tüntetni, hogy a Jelölő az éves Arany Csempe Díjra vagy az Életmű-díjra adja le jelölését. A jelöléseket az aranycsempe[kukac]szovi[pont]hu e-mail címre várjuk október 6-ig. Az Arany Csempe Díjról a Diákszövetség Elnöksége a jelölések beérkezését követően elnökségi ülés keretében dönt, a díjak átadására a 2016. október 14-én, az Öregdiák Találkozón kerül majd sor.

A jelölés és a díjazás részletes szabályait itt találod, a korábbi díjazottak listáját pedig itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük