Örömhír: megvan a tábor végleges időpontja!

Az egyeztetések lezárultak, eldőlt, végleges. Be lehet írni a naptárba. A 2008-as nyári táborunk július 30-tól (szerda) augusztus 4-ig (hétfő) fog tartani. A táborhoz hagyományosan kapcsolódó előtúra július 27-én (vasárnap) indul.

Akik gyorsan számolnak fejben, és csípőből vágják, hogy melyik hónap hány napos, már észrevehették, hogy a tábor idén egy nappal hosszabb lesz az előzőekhez képest.

Te mire használnád fel ezt az ajándékba kapott napot? Több sport? Több szabadidő? Több tábortűz? Több esti program? Több közösségépítés? Több hangulatteremtés? Vagy csak aludjunk minden reggel tovább?

Várjuk véleményedet a kommentek közé!

Örömhír: megvan a tábor végleges időpontja!” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Dia Válasz a bejegyzésre

  Nem tudom, hogy ki van a képen, de elég erkölcstelen, hogy így kilóg a lába.. Nem akar az Etikai Bizottság egy újabb jó kis sztorit?

 2. Alumion Válasz a bejegyzésre

  A láb még hagyján, de ami ott a háttérben folyik, az már botrányos! És ezt csak így, kiskorúaknak mutogatják! Amúgy szerintem valaki olyan, akit nem is ismerünk. Az nem lehet?

 3. donbosco Válasz a bejegyzésre

  “Több sport? Több szabadidő? Több tábortűz? Több esti program? Több közsségépítés? Több hangulatteremtés?”
  szerintem több Sefi – én a magam részéről erre szavaznék

 4. Lujza Válasz a bejegyzésre

  Drága Szövi, megszakad a szívem, hogy idén MEGINT rosszkor van a tábor, épp Lengyelben leszek… Talán öregdiákként azért eljutok egyszer valahogy:”(

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük