Megosztó post (II.)

Hogy sikerült a vizsgaidőszak? – Lesz-e ösztöndíjad, maradtál-e évfolyamelső, hobbiddá vált-e a kredithalmozás? Milyen lett/lesz a félévid? Bukások, tárgyi dícséretek? Közhelyes kérdéseinkre őszinte, formabontó kommenteket várunk.

Megosztó post (II.)” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. GáspáR Válasz a bejegyzésre

  Hát….Nem is tudom hol kezdjem!Na jó öszinte leszek nekem igazábol elég siralmas lett az átlagom!Amikor kiszámoltam teljesen összetörtem!De utána beszéltem néhány évfolyamtársammal és az a vicces hogy még így is viszonylag jó helyen vagyok sőt az sincs kizárva hogy kapjak ösztöndíjat!!Amúgy vissza gondolva erre a félévre ott rontottam el hogy év elején nem készültem az évközi zárthelyikre és így a vége az átlagosnál kicsit keményebbre sikerült!De végülis most már megtanultam beosztani az időm…év elején még kicsit gondot okozott az hogy egyedül én döntöm el hogy mit csinálok senki nem szól hogy másnap iskola…De most iszonyatosan motivált lettem mert látom hogy a nővérem milyen rohadt érdekes dolgokat csinálhat a laborban és Ő elég sokat tanult hogy eljusson ideáig!Szóval következő félévben mindenből ötösre hajtok!=)

 2. a.c.e. Válasz a bejegyzésre

  nana Gáspár, és ha kis ember nagy aggyal jár?:P

  amúgy (csak h az eredeti témánál maradjak) az én átlagom se lett fényes, legalábbis a kitűnő 12. év végihez képest biztos nem… de nem bánom, mert minden vizsgám sikerült elsőre, és mostaztán nagyon elégedett vagyok magammal:D azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a “minőségbiztosítás és hatékonyság” fantázianevű tárgy vizsgájára legálisan be lehetett vinni 1 A4-es oldalnyi puskát (amire kb a féléves anyag ráfért). szóval innen nézve már nem annyira jogos a büszkeségem XD
  ja és
  mindez az ELTE természettudományi karán történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük