Foci EB: közvéleménykutatás!


Gondoltuk, hogy megfelelő érdeklődés esetén szervezünk egy szövis meccsnézést, ha már fociebé van. Az alábbiakban a közvéleményt kutatjuk, várjuk szavazataitokat. A válaszaitokat a kommentek között indokolhatjátok meg.

 

UPDATE – Úgy látjuk, a meccsnézési szándék már megvan; tehát tovább puhatolózunk. Délutáni (18h) vagy esti (21h) meccs lenne a jobb? Ismét lehet szavazni, a kommentek közt pedig érvelni.

Foci EB: közvéleménykutatás!” bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  NEGYEDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is mennék!Csak Mikor??? Hova????Ez már vérbeli közösségépítés hangulatteremtés!!!

 2. stibo Válasz a bejegyzésre

  21h-kor nem is kezdődik meccs. Amúgy fölösleges más csapatoknak drukkolni, mert:
  “a foci egy olyan sport, amit 22-en játszanak és a végén mindig a németek nyernek”

 3. hoppmariska Válasz a bejegyzésre

  “a háboru egy olyan játék, amit sok nemzet játszik, s a végén mindig a németek nyernek”
  (deutschland deutschland überalles…ez is lehetne) mindegy:) hajrá olaszok

 4. hoppjuliska Válasz a bejegyzésre

  na ez meg úgy hangzik mint egy belemagyarázás.
  stibo idézete gary linekertől származik, és elég híres. de ez háborús hülyeség felesleges.
  de forza italia!!

 5. Dada Válasz a bejegyzésre

  Én úgy érzem hogy Ronaldo-ra gondolt. Ezesetben hozzá kell tennem hogy, egyreszt ha ugy gondolod hogy **** akkor nem igazán vagy tisztában a szó jelentésével…ha viszont a gyengeségére probáltál e szóval utalni, nem igazán érteheted a foci lényegét mivel ő a csapat legjobb játékosa….amugy hajrá Portugália!!!

 6. Dia Válasz a bejegyzésre

  Mindenki tudja, hogy tök jó játékos, kedves “Dada”, én is. Azt is tudom, hogy milyenek a ****-k, ezért bátorkodtam ezt mondani rá. Elég érdekesen néz ki. Pl. nézd csak meg a szemöldökét – szerintem ki van szedve, ha meg nem akkor csak alapból olyan, mint egy csajnak – , vagy a mosolyát, vagy a mimikáját.
  És ehelyett inkább “építs közösséget, teremts hangulatot”! 😉

 7. Dia Válasz a bejegyzésre

  Nem én kezdek destruktív lenni… kezdem azt hinni, hogy a blogra irkálók már összefognak ellenem, és mindenki engem szivat… és ez most pont nem jó, mert mostanában nincs olyan jó kedvem ahhoz, hogy ezeket csak poénnak vegyem – már persze ha azok – úgyhogy mostantól kezdve inkább nem is kommentálok… ettől függetlenül azért tetszik az egész blog (: “közösségépítő-hangulatteremtő” ((:

 8. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Én nem ellenségeskedésből írtam csak megjegyeztem,hogy túl arogáns stílusban válaszoltál…De nem akarok magyarázkodni.Amúgy hullámvölgy után hegy következik…:)

 9. gutyka Válasz a bejegyzésre

  Dia én melletted vagyok 🙂 s mégcsak nem is haragszom Rád, hogy leb.ziztad a kedvenc játékosomat.. 😉
  hajrá Portugália

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük