Játék — extra!

Szabad-asszociációs játék következik;

Kinek milyen szó; egy, vagy több szóból álló kifejezés; kép; stb. jut eszébe először arról a fogalomról, hogy “Gellértes nyári tábor”?Játék indul, ami eszetekbe jut azt a kommentek közé, és ne feledjétek, nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!

Játék — extra!” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Dia Válasz a bejegyzésre

  4 pasi, akik unatkoznak nyáron ezért tábort szerveznek azoknak az ártatlan fiatal lányoknak, akiknem is sejtik, hogy a tábor területén lesifotósok rejtőzködnek, akikről bármilyen (élet)helyzetben képesek ciki képeket készíteni!!! Fujj… Örülök, hogy én szólhattam hozzá először –> Szappancs, nagyon unatkozol??

 2. g Válasz a bejegyzésre

  Löncshúszabálás izzadtan az árnyékotnyújto fa kérgét rágcsáló féreg sercegésének halgatása közben! Nyertem?

 3. gutyka Válasz a bejegyzésre

  lazulás, nagy beszélgetések :D, barátkozás, kapcsolatok szövődése, …., ……., sátrazás, 5 nap fürdés nélkül, ……., rendelés…;-) korom sötétben megijedni az árokban alvó Szappancstól…stb…:D
  blabla.

 4. Ilka Válasz a bejegyzésre

  (előtúrával együtt)kihagyhatatlan,legjobb,mindenki ott van és tábortűz körül és éneklés és Laci gitár,Zsiga Bá egyszerű dal,Totoka becserkészése,reggeli keltés ZENÉJE,(amugy az mivolmert nagyon kéne az a szám?!)
  rohadt jó hangulat,megtett ut végén leülni,ovodás szintű akadály verseny NAGYON JÓ!!!,jóba lenni sulisársakkal,és szeptemberben ugy egymásra nézni h huha mi már ismerjük egymást!:)

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  Tracy Chapman: Fast car

  Kedves Ilka, én utánajártam…! (nem neked am. hanem magamnak, de azért jószívvel adom ki az infót =D)

 6. Dia Válasz a bejegyzésre

  Nem, Ilka én szeretném neked elküldeni, mert nagy-nagy megtiszteltetésnek venném, ha segíthetek egy nálamnál idősebben… Naaa??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük