Irány a Vadászház! – minden a 2018-as Öregdiák Hétvégéről

2018. augusztus 31-től szeptember 2-ig tartjuk kifejezetten öregdiákoknak szóló nyári programunkat, az Öregdiák Hétvégét (ÖDH). Az ÖDH családbarát program, szeretettel várjuk házastársadat, párodat, gyerekedet is!

Helyszín

Letkés, Liliom puszta-major, Vadászház

Megközelítés

Autóval vagy vonat és volánbusz kombinációjával ajánlott. (Nyugatiból Szobig, majd 332-es volánbusszal Letkés Liliompusztáig.)

Szállás

Öt fürdőszobás szoba (3×3 és 2×2 ágyas szobák), nagy konyha, berendezett pince helység várja a pihenni vágyó öregdiákokat. A kertben sütögetésre és sátrazásra is van lehetőség.

Kaja

A hozzávalókat beszerzünk központilag, majd néhány önként jelentkezővel elkészítjük. Köszönettel vesszük, ha Te is csatlakozol egy reggeli kenyérkenés vagy mosogatás erejéig, de semmi kényszer!

Várható program

Pénteken megérkezés, egymásnak nagyon örülés. Szombaton miután kimostuk szemünkből az álomport, csónakot bérlünk, útra kelünk, és evezgetünk kicsit az Ipolyon. Este vacsora főzés, tábortüzezés, dajdajozás. Vasárnap összepakolás, hazafelé közös kajálás valamelyik vendéglátóipari egységben, majd könnyes búcsú.

Költségek

12.000 Ft / fő

Jelentkezés

https://goo.gl/forms/QeNAcsLZJULBXDmr1

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük