“Ideiglenesen szabadlábon”

Köszönöm a biztatást Dia, és mindenki, aki mellettem áll. Bebörtönzésem okai egyre homályosabbak, de a Rota Romanum már tárgyalásokba kezdett érdekemben!

Jóhír van; össze spanoltam a börtönlelkésszel, hozott nekem laptopot, és megadta a wifi kódját, szóval amíg őrségváltás van, föl tudom tenni a föci tételeket!

Íme:

1) Elemezze a grafikon alapján a Gellért korabeli Velence mezőgazdasági életét, a szent Gellért San Giorgo-i apátsága idején!

2) Hasonlítsa össze Velence és a San Girgo sziget domborzatát, vizivilágát, és őshonos növényeit. A jelen kor fejlődési tendenciái mellett milyen jövőt jósol ezeknek 5-10-15-20 év távlatában?

3) Jelölje be a vaktérképen Gellért európai útjait, és az azokat körülvevő domborzati tényezőket, és a térség jellemző szeleit (nevükkel együtt)!

“Ideiglenesen szabadlábon”” bejegyzéshez 11 hozzászólás

  1. Dia Válasz a bejegyzésre

    2 óra múlva… =D Látod, és itt lógok a szövin… attól függetlenül, hogy fogalmam sincs, ki vagy, azért kedves tőled..köszi!

  2. stb Válasz a bejegyzésre

    Szóra sem érdemes. Egyébként te legalább példát mutatsz. Mások 2 órával az írásbeli előtt a körmüket rágják, magolnak, vagy mittudomén…(én mondjuk aludtam, mert nekem szerda reggel volt:), Te pedig még ilyenkor is a szövivel törődsz, és azon töröd a buksid, hogyan is öregbíthetnéd iskolád becses hírnevét. Egy postot és/vagy egy Gellért szeletet megér sztem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük