Örömhír: indul a Nagy Időpont Egyeztetés!

Örömmel jelentjük be, hogy megvannak a Gellértes nyári táborok időpontjai! Naptár előkap, piros tollat a kézbe, lehet jegyzetelni.

Evezés a Bodrogon
2009. július 1-5-ig (szerda-vasárnap)

Igazi vizes kalandtúra, kizárólag öregek (Szövisek) számára. Fel a Bodrogon, le a Bogrogon; Tokaj a végállomás. Nagyon jó lesz, de további részletek csak később.

***

Talp-a-Ló
2009. július 6-10-ig (hétfő-péntek)

Zsigabá’ évek óta nagy sikerrel futó gyalogtúra-sorozata ezúttal a Bükk lankáit veszi célba. A programot a suli hirdeti meg, elsősorban a gimnazisták számára, de öregebbek is nevezhetnek. Esetleg több feladat hárul majd a nyakukba.

***

Szövitábor
2009. július 14-20-ig (kedd-hétfő)

A nyár örök fénypontja, még egy nappal hosszabb kiadásban, az Őrség páratlan szépségű lankáin. A bruttó egy hetes közösségi együttlét mindenkit vár, gimnazistát, szövist egyaránt. Szervezők, figyelem: ne felejtsétek: 13-án hétfőn táborépítő 0. nap!

Köszönjük a figyelmet; lehet örülni a kommentek között!

Örömhír: indul a Nagy Időpont Egyeztetés!” bejegyzéshez 18 hozzászólás

  1. kinganéni Válasz a bejegyzésre

    Hát ez remek, éljen, éljen!
    És akkor 10-től 14-ig van időnk átérni a Bükkből az Őrségbe! Azt is gyalog? Vagy bicikli?

  2. szövi Válasz a bejegyzésre

    Hazamennek, adnak puszit anyunak, aki cserébe kimossa a büdös cuccaikat; alszanak egy keveset ágyban, de ha nem akarnak elszokni az anyaföld puhaságától, akkor maradnak a földön, sátrat vernek a kertben és tábortüzet raknak, megpróbálják megszokni azt, hogy nincs mindennek gyíkhúskrém-íze meg ilyenek. Az urbanizáltabbak élvezik az aszfalt melegét, tévéznek, és feltöltik mobiltelefonjuk csereaksiját, nehogy bármikor lemerüljenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük