Mondjuk-mutatjuk, milyen volt a Szövitábor!

(spoiler alert: szuper!!!)

A Szövi Facebook-oldalán már megtekinthetők a XIV. Szövitábor várva-várt képei! Köszönet érte Jákli Orsinak meg azoknak akik a gépét használták.

Idén is rengeteg programmal készültünk a táborozóknak meg annál is több szabadidővel, így mindenki megtalálhatta a számára kedves elfoglaltságot.

Alábbiakban pedig pár táborozói véleményt olvashattok:

A táborban rengeteg jó élményem volt, de talán a legjobb amit kiemelnék, hogy szereztem új barátokat és nagyon jókat beszélgettem velük. Ebből is következik hogy ha visszagondolok a táborra akkor nekem a szeretet és az összetartás jut az eszembe.

Réka

Egész héten fesztivál-hangulat uralkodik a szó legpozitívabb értelmében.

Máté

Hogy mit is adott az idei Szöviábor nekem? Mély baráti, tanári beszélgetéseket a csillagos ég alatt. Felszabadult örömöt, mikor szakadó esőben Czike tanár úr csapata ellen sikerült az első frizbifoci gólt végre megszerezni. Óriási nevetést a strandon, a játékokban és a Gellért Születik-en. És mérhetetlen hálát a szervezők irányában.

Ágó

A táborban megismerhettem a Gellértnek egy másik arcát, az öregdiákokat, és a teljes odadással való szervezésüket és baráti hozzáálásukat.

Miki

Én most voltam először szövi táborban kilencedikesként, és őszintén megmondom, elég negatívan álltam az egészhez. A talpalóhoz is, és a táborhoz is. Aztán eljött az indulás napja, és nem is volt olyan rossz. Aztán csak teltek a napok, és minden rendben ment. A legjobb élményem az egészből a sportnap. Tetszett, hogy olyan sportág is volt ami nem olyan általános, de ami az volt, azt is élveztem. A szervezők mind jófejek voltak és türelmesek. Ez nálam fontos szempont. Az osztályközösséget és az iskola közösségét is jobban összerázza a tábor, ami nagyon érezhető. Összességében nagy élmény volt a számomra, és egy pozitív csalódás, amit köszönök mindenkinek, aki ott volt. Jövőre is ott leszek! 😊”

Mimi

Nem tudnék kiemelni egy olyan pillanatot sem, ami kiemelkedően jó volt. Az egész tábor fantasztikus hangulatban telt. Jó programok, szuper csapat játékok kísérték végig az egész 2019-es Szövi Táborunkat. Köszönöm ezt az élményt. Jövőre is számíthattok rám! ❤😘”

Saci

Pozitívan csalódtam az egész táborban. Rég nem beszélgettem ilyen jót ilyen sok emberrel, mint ezalatt a pár nap alatt, ezúton is köszönöm! 😃”

Marci

Hogy mit jelent nekem a szövi? – Új barátságokat, a régiek megerősítését és egy nagy élményt, melyekre még sokáig szeretettel és vidáman fogok emlékezni.

Tomi

Jövőre is várunk Titeket sok szeretettel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük