Játék: ki van a képen? -EXTRA- (8. rész)

Mérföldkőhöz érkezett a “Ki van a képen?” játék, ugyanis eljött az ideje, hogy nehezebb, a fantáziadús “EXTRA” névre keresztelt feladványokkal rukkoljunk elő, ahol nem csak a képek, de a kérdések is jóval összetettebbek lesznek. Először lássunk ebből a sorozatból is egy könnyebb képet, hogy akklimatizálódjék a szemetek.

A kérdés tehát: Ki van a képen, hol, és mit lát?(Mentőválasznak elfogadjuk azt is, ha valaki ügyesen körülírja, hogy mi történik a kép főszereplője körül. De csak ha pontosan eltalálja!)

(Kicsit megnöveltük a kép méretét, hogy könnyebb legyen. Mert kegyesek vagyunk.)

Amúgy itt van a játék állása: amint látható, most hirtelen sokaknak gyűlt össze az öt helyes válasz. Bármilyen frappáns is lenne, ha azt mondanánk, hogy az ajándékok ez esetben ütik egymást, mint a “ki nevet a végén?”-ben a bábuk, inkább egy kis időt kérünk, hogy személyre tudjuk szabni a nyereményeket.

A Ki van a képen? játék állása 7 forduló után:

1. Cucu – 7p
2. “Petya,hozzmégegyüvegkőbányait” – 6p
3. Ilka, gutyka, Ági, Dia – 5-5p
4. aaa, Dóri – 4-4p
5. boribon, GáspáR, k – 3-3p
6. Klucksize – 2p
7. NN, john doe, M., stefi, Szappi, M.krisu – 1-1p.

Megjegyzés: szomorúak vagyunk, hogy a 7. fordulóban Kozlovszky Jenő nem szavazott.


Játék: ki van a képen? -EXTRA- (8. rész)” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. gutyka Válasz a bejegyzésre

  Velencei zarándok út(kifele vagy visszafele)…
  egy buszon készült fotó, és a tippem: Jónás Anikó tanár nő… :S
  (na jó, amúgy ez már tényleg nem vicces feladat…:D )

 2. k Válasz a bejegyzésre

  nő? inkább férfi :S
  nem a buszon készült,hanem egy hajón..
  a velence esetleg stimmel 😀
  de az is lehet,hogy az egész átverés.
  ez valami idegen.
  (lehet majd kétszer tippelni?:D)

 3. stefi Válasz a bejegyzésre

  hohó itt vmi nem stimmel nekem már 2 pontom van!!!:)
  amúgy ez a kép meg sztem mondjuk a laci feje ahogy épp hetvehely felé autózik.. mondjuk..

 4. Ilka Válasz a bejegyzésre

  Kedves ‘K’ szerintem kicsit rossz fele jársz ha megnézed a szemüveglencséből visszatükrőzőik az országut,és szerintem elég tiszta ott az akis hajcsint,szóval meglehet h Velence felé…nekem ez a tippem!
  ezen kívűl az Udvaros Bencére tippelek!(esetleg Laci…)Márcsak az is erősített meg Bence felé,hogy a szemüvegéből anniylátszik h :NCE?nos majd meglátjuk,hajrá Udvaros Bence

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  Ez tuti a Réti Laci feje, és egy szuperjó csajt lát az úton, még a szája is tátva marad, de azt sajnos nem látjuk (mert így nehezebb –> mert szivattok itt mindenkit!!!)

 6. "Petya,hozzmégegyüvegkőbányait" Válasz a bejegyzésre

  Ilkával egyetértek,az Udvarosnak télleg ien szemüvege van,másrészt egy videó tanusága szerint megvan arra a sansz h éppen ien sérója volt akkor.meg fotoim is vannak erről.tehát Udvaros Bence Velence felé tartva a Diákszövetséggel egy autópályát lát.

 7. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Szerintem az Udvaros Bence az,aki már iszonyatosan szenvedhetett attól,hogy ülnie kell pedig Velence már nagyon közel volt.De hát ez a pellegrinaggio…Az amit látott pedig egy magyar viszonyok között autópályának nevezett út,Olaszországban ez csak egy autóút…

 8. Dia Válasz a bejegyzésre

  Stefi, csak miattad kommentálok még egyszer, mert már elhatároztam, hogy nem fogok mindenhova kommentet írni…Szóval, ha hiányolod a pontodat, amit nem kaptál meg a Gabira, akkor nézd vissza az 5. képkitalálós játékot, ahol “szerényen” követelem én is a pontomat Ákos bácsiért. (Am pedig azért nem kaptál pontot, mert az első választ veszi a szövi figyelembe –> ezt ők mondták, szerintem sem ér… =( )
  De ne aggódj, fogsz te még nyerni, nekem is összejött =D

 9. Ági Válasz a bejegyzésre

  Hát… Réti Laci,a Velencébe tartó úton,és az országutat látja.
  Am. csak úgy őszintén,kedves szövi! Ti meg tudjátok egyáltalán mondani,h hol van éppen ez a kép azon kivül,h egy buszon,meg vmi úton…??? DE pontosan!!!!!!!!!
  (Jah,már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz az a személyre szabott ajándék…:P)

 10. Cucu Válasz a bejegyzésre

  Hát egyetértek a hozzászólokkal, hogy a fallabdázás királya Réti László van a képem és szerintem nagyon izgul hogy ne tévedjenek el az autópályán Velence felé ezért nagyon nézi a táblákat. Sajnos én nem tudtam menni Velük ehelyett Kecskemét- Cegléd mérkőzést vezettem! :):) 🙂

 11. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Én is Réti Lászlóra tippelnék!Aki velencébe tartó úton a táblákat figyeli miközben Dávid Gábor dalolászva ül a volán mögött!Persze nem felejthetjük el hogy közben a Zsolt a Szappancs hátát maszírozván azon gondolkodik mitől köhög öregedőfélbenlévő autómobiljuk!Valami ilyesmi zajlik a képen!

 12. szappancs Válasz a bejegyzésre

  miért pont Zsolt? miért nem például; “…közben Zsolt a földön kuporogva hallgatja a motor neszeit, Fanni és Noémi pedig Szappancs hátát maszírozván azon gondolkodik, mi mindenre jó ez a sok hely az öregedőfélbenlévő autómobilban…”?! Nem sokkal reálisabb így?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük