Játék: ki van a képen? -EXTRA- (11. rész)

Eredmény, és új feladvány, íme!

Előző játékunknak sajnos nem volt helyes megfejtője, minekutána Kozlovszky Jenő egy rosszindulatú szabotőr, és félrevezetett mindenkit Zambrottával. Zambrotta így néz ki:

Az eredeti képen a szövi épp autópálya kapun halad át, és Gabi tárgyal egy olasz illetőségű autópálya ellenőr fiúval, akitől a jegyet kellett venni. Tehát Gabi látja az autópálya-fiút, és a szövi utazik hazafele Velencéből.

Jó, belátjuk, ez még Kozlovszky Jenő dezinformációja nélkül is egy nehezebb feladvány volt, ezért hogy nyugodtabb vizekre tereljük a hangulatot, íme, egy igazán könnyű kép, a kérdés egyszerű, kit ábrázol? (Aki akarja azt is megmagyarázhatja, hogy a “ki” mit csinál a képen, miért…)

A Ki van a képen? játék állása 10. forduló után:

1. Cucu, “Petya,hozzmégegyüvegkőbányait” – 7p
2. Ági – 6p
3. Ilka, gutyka, Dia – 5p
4. aaa, Dóri, GáspáR – 4p
5. boribon, k – 3p
6. Klucksize – 2p
7. NN, john doe, M., stefi, Szappi, M.krisu – 1p

Megjegyzés: Kozlovszky Jenő menjen a fenébe…

Játék: ki van a képen? -EXTRA- (11. rész)” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. stefi Válasz a bejegyzésre

  valóban molnár ilka, velencében(vagyis mellette egy kis szigeten) épp közlekedik le az egyik hídon és amúgy meg produkálja magát a kamerák előttt:)amúgy velem eggyütt, csak én nem vok ott…mármint a képen

 2. Dia Válasz a bejegyzésre

  Hhhh…megint igazam volt, kijelentettem, hogy ez tuti csak félrevezetés, és tessék-tessék…de azért elég sokan beugrottak(tunk) –> bár én elküldtem a választ és abban a percben rájöttem…hhh de későőőőőőőő! Egyébként erre a Gabin kívül – aki ugye nem szavazhatott – szerintetek ki jött még volna rá??

 3. Ági Válasz a bejegyzésre

  hát ez télleg nem volt “fer”!!!!! Áhhh…
  ezen a képen pedig Ilka látható,és télleg a tesi érettségire gyakorol.jah és kézen áll,vagy vmi hasonló…

 4. Széka Válasz a bejegyzésre

  Hohó én is beszállok a játékba! A képen Ilka látható, amint gyakorol az “Utánozzuk A Szent Gellért Diákszövetség Emblémáját(USZGDE)” versenyre gyakorol.

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  Jaj Geri, pedig én akartam először írni, hogy Ilka Velencében bűvészkedik, most elrontottad a sikerélményemet… :'( jaj, de Szt. Giorgio Maggiore szigetén, ott voltak ilyen kövek meg a lépcső szerintem

 6. szappanos Válasz a bejegyzésre

  Kedves Dia!

  felvetésedre, miszerint: “Egyébként erre (…) szerintetek ki jött még volna rá??”
  azt kell mondanunk, hogy egy kis fantáziával rá lehetett volna jönni, csak nem szabad bedőlni az olyan embereknek, mint kozlovszki jencus, akiről köztudott, hogy akkor is hazudik, amikor kérdez.

 7. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  Ez bizony Molnár Ilka becses személye…. Hogy mit csinál??? Erre két válasz is lehet: elesik az egykerekűvel, vagy pedig csak “menőzik”. De az elsőt ki is zárom, hiszen Velence szigeteire nem hozott magával monociklit (mert hát akkor még szét volt az esve…:). Hogy miért? Erre egyszerű válaszolni: bolond…

 8. tamos Válasz a bejegyzésre

  Az élmények hatására szent révületbe került Ilka feje fölött tartja a Szt. György-szigetet (melynek csak egy apró részlete, a Gellért Atyánk által apátolt apátsági bazilika lépcsője látszik), miközben a pajkos tengeri szellő trikóját és sálját lobogtatja.
  Szappancs galád módon feje tetejére állítva közölte a képet…

 9. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  Héééé?!?!?!
  “Hm, paraszt én!” emígy füstölög magában….
  Rendben, csinálok neked válogatást….

 10. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Én is azon a véleményen vagyok,hogy ez az Ilka(nagy fantázia kellett ahhoz,hogy kitaláljam…)Kozlovszky Jenőt pedig-ahogy mostanában mondani szoktuk-a manó csípje meg!:D

 11. Ilka Válasz a bejegyzésre

  Bolondok vagyunk mindnyájan(uh rem.igy irják,ha nem,reméljük Zsiga bácsi nem néz be ebbe a rovatba,mégis csak idén éretsségizem vagy valami efféle…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük