Játék: ki van a képen? (17. rész)

Közkívánatra tehát folytatódik a méltán népszerű “Ki van a képen?” játék.

Jelen fordulóban pár vicces-mókás kép kerül terítékre, melyek kapcsán (mint azt korábban megszokhattátok) több kérdést is fölteszünk, pontot ismét CSAK az kap, aki helyesen válaszol mind az összes kérdésekre. Az egyszerűség (és az érettségivel még nem rendelkezők) kedvéért megszámozzuk a kérdéseket, így válaszolni is egyszerűbb lesz rájuk.

Íme a képek:

A kérdések:
1) Kik vannak a képeken?
2) Ki a kakukktojás? (a válaszodat indokold!)
3) Miért viselnek parókát a szereplők?

(U.i.: “utórezgés” – tiszta töriérettségi, nem? Forráselemzés, meg ilyenek. Zsírszuper! :D)

Játék: ki van a képen? (17. rész)” bejegyzéshez 39 hozzászólás

 1. stb Válasz a bejegyzésre

  1. nemtom 2. Kisvinkli 3. Szappancs (a kép vagy archív, vagy sikeres volt a tárgyalás…előbbit saccolom) 4. Lali

  Kakukktojás az első, mert azt nem találtam ki.

  És azért viselnek parókát, mert nem merték vállalni a hajukat így interneten.

 2. ilka Válasz a bejegyzésre

  1.Czike tanárúr
  2.Dávid Gabi
  3.Szappancs
  4.Laci
  Szerintem az 1es képen szereplő becses személy a kakukktojás mégpedig azért,mert van három
  diák+Czike tanár ÚR aki nem diák,hát tanár:)Szóval a kakukktojás Czike tanárúr,az én véleményem szerint,na meg persze sorolhatnék még egyébb formai dolgokat,de ugy gondolom eleget tettem…:)
  harmadik kérdés:Azért viselnek parókát,mert próbálnak viccesek lenni:)persze azok…:D

  na jól van énmost jöttem haza a tesi előkészítőmről és fáj a térdem,elegem van nyarat akarok, pihenni akarok, mindent ami jó, junius10.-ei fizetésemet akarom ami az egész nyaramra elég bár olyan nagy mennyiségű pénz nem létezik..és az osztálytársaimmal szeretnék lenni a balaton partján este mintminden évben eddig, és az össze akarom-at kijavítanám SZERETNÉKRE!asszemmost nem fogok többet irni bár vannak gondolataim….na pá ui:legfőképpen nem akarok kilépni a szent gellért életéből, nem akarok olyan suliba járni ahol azt sem tudják ki vagyok,ahol nem értékelik a jó poénokat,hanem inkább elzavarnak hogy viccelődtél??akkor hello az egyetemről…ez nekem igy sok méggggg nem vagyok ehez méltó, se érett
  ha igen akkor sem szeretnék…bár lehet hogy nyáron már azt modom h oké tök jó várom,mert ez is bennem van kicsit…

 3. Ági Válasz a bejegyzésre

  Cike bácsi,Gabi,Szappancs,Lali
  biztos szégyellik a hajukat =P meg egy közös képet akartak,ahol senki sem lóg ki a sorból…habár ez nem sikerült,mert Szappancsnak kicsit zöldesebb árnyalatú a képe mint a többieké.
  kb ennyi 😉

 4. Széka Válasz a bejegyzésre

  Hát Ilka hasonlókat érzek én is, várom is, meg nem is, /de inkább nem/. Néztem is a suli hoonlapon, hogy van-e felsőoktatási része a Gellértnek, de sajnos ilyen hogy Szent Gellért Egyetem nincsen… …pedig kéne…

 5. Dia Válasz a bejegyzésre

  Először azt hittem hogy “csepp” nevű játékosunk félrevezeti a csapatot, mert a 3. kép szerintem baromira nem hasonlít a Szappancsra…persze lehet, hogy tényleg így van, de az is lehet hogy nem. Mindenesetre ha igen, akkor én megint bedőltem –> szóval Gabi bácsi (ezt csak az osztályának szabad! – na jó, am. még nekünk sem…) aztán még egy Gabi bácsi nélkül, aztán Szappancs, jó legyen ő úgysem nyerek, aztán meg a Laci. Azért vettek parókát, mert idiótáák!!! (Zárójelben megjegyezném, hogy a “vatás-gellértes” képnél, szerintem nincsenek nagyobb idióták..node mindegy) és ez a kakukktojás-kérdés azért nem jó, mert itt aztán szubjektíven lehet bármire gondolni. Pl.: Gabi bácsi azért kakukktojás, mert már bácsi, meg azért is, mert látszik a fején, hogy ő nem direkt állt be pózolni, mint a többiek. Aztán a Gabi azért lehet szintén kakukktojás, mert rá hátulról vetődik a fény, vagy mert neki vannak egyedül gödröcskéi. De a Szappancs is lehet kakukktojás, mert ő zöld és mert egyáltalán nem hasonlít magára – ha meg nem ő az, akkor azért. És a Laci is lehet az, mert egyedül ő a Diákszövetség elnöke, mert ő jár be mostanában a legtöbbet a suliba, mert csak rajta van kék ing, mert rá oldalról érkezik a fény, vagy csak azért mert rajta meg az látszik, hogy csak muszájból csinálja az egészet, vagy csak fáradt, szóval nem mosolyog.
  Na, hát ennyi…

 6. tamos Válasz a bejegyzésre

  Kedves Dia!
  Itt tényleg csapdák lehetnek! Az, hogy az 1. képen Czikebácsi, a 3.-on Láncaitól Szabadított Szappancs (nem is meséltél még a kommandósakcióról…), a 4.-en pedig Szeretve Tisztelt Elnök Urunk látható — nos, ez nyilvánvaló. De a 2. szerintem nem Gábor Barátunk, pedig logikus lenne.
  Mindenesetre a kakukktojás az Elnök úr, uggyanis rajta kívül mindenki más parókát visel a képen.

 7. hoppjuliska Válasz a bejegyzésre

  Nos, én pedig pont csak abban vagyok biztos, hogy a második a Gabi.
  Meg hogy a negyedik a Lali.
  Ez vicces hogy mindenki más parókát!!

 8. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  1.: (balról jobbra) Czike bácsi, Gabi, Szappancs, Lackó
  2.: Czike bácsi a kakukktojás, mert neki tényleg kell paróka, ha hosszabb frizurát szeretne…
  3.: mert kamera láttán ki kellett találni valamit, és kéznél volt egy felmosórongy…

 9. gutyka Válasz a bejegyzésre

  1) első kép: Czika Tanár Úr; második kép: Gabi; harmadik kép: Szappancs; negyedik kép: Elnök Úr, vagyis Laci.
  2)Czike Tanár Úr a kakukktojás, mert ő nem diák, hanem tanár, ellenben a többi 3 szereplővel.(drága szövike biztos megint valami furfangos megoldást/kifogást fog kitalálni, hogy senki ne kapjon pontot…) Azért is lehet még kakukktojás Tanár úr, mert csak neki van nyitva a szája, ellenben a többi 3 szereplővel, mert nekik bé van csukva.
  3) Azért viselnek parókát, mert idióták(hogy kedves Diát “koppintsam” 🙂 ) bár elég sok mindent lehetne írni…

 10. Dia Válasz a bejegyzésre

  Csak szeretném “lektorálni” Geri, amit írtál – nem ellenben, hanem ellenTÉTben – ne haragudj, de annyira rossz, mikor valaki rosszkor rossz helyen rossz szót használ… remélem nem lettél nagyon dühös..=D
  Ja és a titkos kommandó annyira TITKOS volt, hogy senki nem tudhatott róla, még Szappancsnak sem tűnt fel, hogy ottvagyunk…
  (Zárójelben megjegyezném, eléggé idegesít, hogy fogalmam sincs, kinek válaszolgatok – mondjuk ez mindenkinek szól)
  na szevasztokkp

 11. Krisu Válasz a bejegyzésre

  nahmármost a képeken balról-jobbra haladva szerintem
  Czike Tanár Úr-Gabi-Szappancs-Laci látható.

  Azért öltöztek be mert igy probálnak fellázadni az EMO stilus ellen, úgy h kiparodizálják…ezzel is indokolható a fehér “haj”…

  A kakukktojás pedig egyértelmüen a Tanár Úr mert csak neki áll jol az anti-Emo style…

 12. =D Diadóra =D Válasz a bejegyzésre

  Drága barátaink!

  Közös megegyezés alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy mint már azt korábban említettük, a 3.(azaz harmadik) kép nem a Szappancs. Nem LEHET, hogy ő legyen…Ez a kép valószínűleg akkor készült, mikor ő még a Church Police kezeiben volt. Valaki vagy nagyon hülye, vagy nagyon sunyi, vagy nagyon vak, vagy nagyon vicceske. Mindenesetre megint sikerült az egész csapatot félrevezetnie. Leszámítva persze minket. Szóval akkor: Balról jobbra: Czike Gábor tanár úr – akinek a fejére nem jó a paróka, mert valaki fogja – utána jön a Gabi – aki ezen a képen úgy néz ki mint egy pííííííííííííííp (itt hosszú sípszó) – jó nem egyébként aranyos – na és itt jön a lényeg, reméljük izgultok, szóval hosszú tanakodás, utánajárás, régebbi képkeresés és vizsgálatok után azonosítottuk a képet két másikkal, és az orr és a száj hasonlatos vonalai után nem egyébre jöttünk rá mint arra, hogy a képen ez it: Z I M M E R M A T Y I ZIMMER MATYI ZIMMER MATYI, ja és utána pedig persze a fotosopnélküli Laci. A képek mind máshol készültek, persze mindenki nagyon édes és aranyos és híres és természetesen tanárurat találtuk kakukktojásnak, mivel ő nem (volt) az osztálytársuk. Parókát pedig azért viselnek a szereplők, mert épp egy meccsre indulnak, és a ponponokkal, amit előtte szereztek be, egy kicsit kreatívan eljátszogatnak, csak hogy legyen min röhögnünk.
  Valamint nehezményezzük azt, hogy diszkrimináció érte az érettségivel még nem rendelkezőket – lehet hogy bepereljük az egész társaságot!
  És ha a megoldás jó, kedves érintettek, akkor külön pontot kérnénk, mivel ugyan eléggé hasonlítunk, és szokása mindenkinek összekeverni minket, de nem egy személy vagyunk, habár ezt szerintünk mindenki tudja. Ennyi

 13. Diadóra Válasz a bejegyzésre

  “külön pont”alatt azt értjük,hogy Dóri és Dia helyes megoldás esetén külön-külön egy-egy pontot kapjanak.Gondoltuk,hogy tisztázzuk csakhogy azok is (jobban) megértsék,akiknek már van érettségijük…

 14. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  1:Czike Gábor Tanár Úr
  2:Gabi
  3:Biztos nem a Szappancs szerintem az etyekfilmek alapján Zimmer Mátyás
  4:Lali

  A kakukktojás a 3. kép mert ott valami igen ritka baktérium faj által gerjesztett halvány ám mégis határozott de mind e mellett sejtelmes zöldes fény vetült modellünk arcára és hajára amely az egész képnek egy misztikus és már-már földön túli szinezetet ad!

  A paróka pedig egy új biogenetikus kecskesajtból készült ehető esőóvó-fejfedő melyet a tesztelési stádiumban kellet 4 vállalkozó szellemű embernek viselnie!

 15. Krisu Válasz a bejegyzésre

  Hoppáárééé!!!!

  nah igen, a fentebb olvasható gondolatmenetemet nem véletlenül kezdtem úgy h szerintem, mivel még nem éreztem 100% osnak a tippemet…de MOST…..már biztos vagyok benne h a 3. képen nem Szappancs látható….hanem a Mátyi…a többi állitásomhoz tartom magam…

 16. Cucu Válasz a bejegyzésre

  1.Czike Bácsi, Gabi bacsi, Szappancs Bácsi és Lali bácsi.
  2. Czike bácsi csak tiszteletbeli tagja a Diákszövetségnek és tanár. Többiek elnökségi tagok a Diákszövetségben és diákok.
  3. Viccesek, plusz szeretek volna a kopaszságukat eltakarni és persze megakartak emlékezni Charlieről a kedvenc magyar énekesről.

 17. stefi Válasz a bejegyzésre

  czike gábor, dávid gábor,szappancs, laci
  czike tanárúr a kakukktoji mert ő tanárúr és diákszövis
  azé van rajtuk h legyen egy következő feladvány.

 18. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Hát Üdv!!
  Én most vettem észre hogy ti már korábban tippeltetek…Csak oly hosszú szöveget írtatok hogy nem volt kedvem elolvasni…:)Amúgy tök vicces hogy függetlenül ugyan arra a személyre tippeltünk!Na Üdv!:)

 19. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Mivel még nem rendelkezem érettségivel ezért kicsit nehezen fogom fel a dolgokat…mit jelent az,hogy Sz.T.G.D.O.G??

 20. "Petya,hozz még egy üveg kőbányai" Válasz a bejegyzésre

  Czike Gábor az első,a második Dávid Gábor,a harmadik Szappancs,negyedik Réti László.
  Czike Gábor tanár,és nem öregdiák,ezért ő a kakukktojás.
  Azért van rajtuk mert vagy az Amadeus című film szereplő válogatásán vagy egy unalmas szövis délután keretében előkerült egy ien kis paróka amit mindenkire rá lehetett húzni.

 21. szövi Válasz a bejegyzésre

  A szavazást ezennel lezárjuk, de hogy ne legyen nektek rossz, nyitottunk egy postot, ahova nyugodtan irogathattok addig, amíg más fel nem kerül a blogra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük