Játék: ki van a képen? (15. rész)

Jubileumi, 15. fordulóját ünnepli a “Ki van a képen?” játék, ezért egy furmányos feladvánnyal kedveskedünk ezúton. Itt már a fantáziát is meg kell mozgatni, illetve a nosztalgia is segíthet egyeseknek.

Külön pontot ajánlunk fel annak, aki kitalálja, hogy mivel telik egy átlagos napja a kép szereplőjének. Tehát; Ki van a képen?

UPDATE!
Bocsánatot kérünk, k, M.krisu és stefi tévedésből kerültek az öt pontosok csoportjába, igaziból nekik 4-4 pontjuk van! A számítástechnika elvétett egy integrálást a művelet során, ezért történhetett ez a kis hiba.
(De három pontja akkor sincs senkinek!)
L., köszönjük az építő jellegű hozzászólást!

UPDATE 2!
Dóri kérésére a téves pontot töröltük.

Az eredményhirdetéshez

 • Cucu, Ági és “Petya,…” kilenc-kilenc ponttal vezetik a mezőnyt, nekik is gratulálunk!
 • aaa válaszát sajnos nem tudjuk elfogadni, mert három nappal a szavazás lezárása után tippelt.
 • senkinek sincs 3 pontja. Durva, mi?! (pontosabban akiknek van, azoknak már van több is. Vagyis mégis van, akinek van három pontja. Szóval senki sincs a hatodik helyen. Jó, mi?)


A Ki van a képen? játék állása a 14. forduló után:

1.  Cucu, Ági, “Petya,hozzmégegyüvegkőbányait” – 9p
2.  gutyka, Dia – 8p
3.  GáspáR, Ilka – 7p
4.  Dóri, boribon, aaa – 5p
5.  k, M.krisu, stefi – 4p
6.  Klucksize, tamos – 2p
7.  NN, john doe, M., Széka, Losits Kata, drummer of The Ballator,
janka, brave – 1p

Megjegyzés: Kozlovszky Jenő csúnyán lemaradt erről a fordulóról…
A manó csípje meg!

Játék: ki van a képen? (15. rész)” bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. L. Válasz a bejegyzésre

  Szappancs! Felhívom figyelmedet, hogy 4 pontja sincs senkinek. Nem azoknak kéne hatodik helyen állniuk, akiknek négy pontjuk van (vagyis nincs)?

  Amúgy mióta rangsorolod a semmit? Unatkozol?

 2. Dia Válasz a bejegyzésre

  Az tuti, hogy ez a tavalyi táborban készült reggeli közben, meg az is tuti, hogy valami pihent agyú készítette… =P Jó, neem… amúgy tök aranyos és kreatív, és szerintem a Szappancs csinálta. És mivel telnek a napjai?? Nem tudom. Talán párnát hímezget a Sapientián (=DD)?
  De az is lehet, hogy tévedek…

 3. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Az első királyréti tábor résztvevője volt ez a személy!Határozottan emlékszem,hogy a vetélkedő utolsó álomásán született…Sajnálatosan nem volt egy átlagos napja sem mert csak néhány órát élt,köszönhetően a kimerült és éhes kis gellértes diákoknak,akik könyörtelenül felfalták őt vacsora címén…Micsoda sanyarú életút…

 4. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Szerintem ez Casper magyar rokona(másodunokatestvére).És szegény egész nap futhatott(biztos résztvett a szövi tábor sportnapján) azért lóg ki a nyelve…és a lábai meg lerohadtak a sok rohangálástól…Ennél fantázia dúsabbat nem tudok kitalálni.Bár lehet,hogy egy manó készítette ajándékba a tábor résztvevőinek…
  Nagyon sajnálom azokat,akik lemaradtak miattam a pontjukról(és egyébként nem írtam ki,hogy én vagyok)Kozlovszky Jenőnek pedig szerintem ezentúl a szövi külön levelet küldjön,hogy a szavazás megkezdődött…nehogy még egyszer lemaradjon!:)

 5. gutyka Válasz a bejegyzésre

  hát, Diával tartok 🙂 tavalyi táborban készült a fotó, legyen reggelinél…hm…hát legyen. ez paprika csak néz, és néz…. ki tudja…meg persze eszik.

 6. k Válasz a bejegyzésre

  ez kéremszépen egy banán aki paprikának álcázta magát.
  tök ügyes…*taps*
  (a tévedést meg TALÁN elnézem ;] )

  ja és ezen a képen NINCS rajta Zsigabá’ !!!

 7. ilka Válasz a bejegyzésre

  ez egy kreatívan díszitett paprika!de mivel mellette vanak körbe talán díszes paradicsomok!!
  ez SZENT GELLÉRT KÖRBE RAKVA HÍVŐ PARADICSOMOKKAL!kömolyan ez jutott az eszembe:)

 8. "Petya,hozzmégegyüvegkőbányait" Válasz a bejegyzésre

  Nos.
  A képen látható személy származása láthatóan vitákat gerjesztett kis iskolánk berkein belül.
  Ha adott esetben egy materialista szemével nézém a dolgot nem tudnék mást látni a képen,mint egy paprikát aminek a késsel vágott nyílásaiba paradicsomat dugtostak.
  AZONBAN
  mivel elszakadhatunk a realitás talajától és hihetelen magasságokba emelkedhetünk a fantázia szárnyán más konkluziókat kell levonnunk?Hát mi is van a képen?
  Egyrészt talán tényleg Paprikajancsi.Hisz a név tökéletesen illik személyünkre. de. nem itt keresendő a megoldás. a kép csal.
  Ez egy példátlan összefogást mutató kép.Hisz ezek a zöldségek amit mi dőrén elfogyasztunk amikor alkalmunk adódik rá csak megértésre vágynak.azonban mi ezt ostoba módon sose vettük észre.így jutottak arra a döntésre,h fel kell hívniuk a figyelmünket magukra. Hát h is csinálják ezt? A paradicsomok próbálkoztak azzal h megzöldültek,de ezt az emberek bután azt hitték h még nem érettek meg,így mindig visszaváltoztak pirossá. A paprikák tette…nos az emlitésre sem méltó. De ez! Ez kéremszépen a figyelemfelkeltés toposza is lehetne.
  Igen.Ez itt egy figyelemfelhívó szobor.azért készült h megértsük őket. h egy kicsit odafigyeljünk rájuk. h bevonjuk őket bonyolult társadalmi mechanizmusainkba.és h mitcsinál a képen? Figyelemfelhív.

  Most megyek is vissza az emelt szintü történelemre tanulni melyet már 5órája nyomok.Remélem ez megmagyarázza h h jutotam a fentebb leírt konkluzióra.

 9. Dóri Válasz a bejegyzésre

  Ez micsoda dolog???Csak úgy levontok pontot tőlem???Egyébként nem írtam ki,hogy én vagyok!TILTAKOZOM!Csak annyit írtam,hogy mi lenne HA kiírnám!!!
  Azt hiszem nyáron tényleg nagy leszámolást fogunk csapni a Diával…

 10. janka Válasz a bejegyzésre

  ez hihetetlen….amióta beszálltam a játékba csak iéyen szivatós képek vannak…msot már kezd elmennia kedvem…

 11. kicsilány Válasz a bejegyzésre

  Neve: Paprika ember avagy hogyan nyerjük meg a “legkreatívabb vacsorakészítést”
  Születési hely: Királyrét, szövitábor
  Születési időpont: 2005.július
  Szülőatyja: Köllöd Márton

 12. boribon Válasz a bejegyzésre

  senki nem elsözik, basszus? elsö.
  amugy: mikor kapom meg a cucu albumomat??? remelem dedikalva is lesz! nevreszoloan, termesztesen.
  cöcö

 13. M.Krisu Válasz a bejegyzésre

  nahmármost..az illetöt elöször is el kell nevezni…ugyérzem a leghozzáillőbb név: A Sándor.. ahoz h meg tudjuk állapitani h mivel telik egy átlagos napja…rá kell jönni h milyen feladattal jött a világra…
  Én ugygondolom h hasonlo funkiója lehet Sándornak mint egy átlagos madárijesztőnek…Tehát egy átlagos napja a magával nem biró gellértes diákok elijesztése az ételtől.

 14. "Petya,hozzmégegyüvegkőbányait" Válasz a bejegyzésre

  egyébként régóta megakartam kérdezni h a jenőt miért nemszereti a tisztelt szerkesztőség?

 15. szövi Válasz a bejegyzésre

  Petya! Nem tudom, miből következtettél arra, h nem szeretjük Jenőt. Igazából nekünk ő a kedvencünk, még kivételezünk is vele: akkor is megemlítjük, ha nincs rá okunk.

 16. stefi Válasz a bejegyzésre

  szerintem angéla feje evvel a csúccsal a nyomi paprikának,akinek ücsörgéssel és darbolódással, telik a rövid napja,amúgy valóban példaértékű h egy paprikából is a közösség összetartó erején fáradoztok/tak

 17. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  Ő személyesen Paprika Jancsi, az első táborból.
  Az első napja lehetett az utolsó is: valami falánk táborlakó emésztési rendszerét tanulmányozhatta. Belülről…
  Tevékenysége egy átlagos napon: a természet körforgásába való visszakerülés utolsó stáiumában visszaépül az anyagok közé… (habár ki tudja Jonnyval mi történik)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük