Íme minden részlet a tábori jelentkezéssel kapcsolatban

Hamarosan, de legkésőbb a tanév végén (kb. június 13.) szeretnénk lezárni a tábori jelentkezést, ezért biztatunk mindenkit, aki még nem jelentkezett, de tervezi, hogy jön, töltsön ki jelentkezési lapot! 

holiday-breakEzzel nagyban tudjátok segíteni a táborszervezők munkáját, ugyanis számos dolgot (pl. táborpóló, karszalag, mobil wc stb.) már jóval a tábor előtt meg kell rendelnünk, ehhez pedig ismernünk kell a táborozók pontos létszámát.

Jelentkezési lapot a titkárságon találtok. Ha öregdiák vagy, és a személyes jelentkezés számodra nem megoldható, jelentkezhetsz e-mailben is. Ebben az esetben kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot kitöltve küldd vissza az info(kukac)szovi(pont)hu e-mail címre, az előleg összegét pedig utald át a Szövi bankszámlájára (Gránit Bank 12100011-10115064).

Amennyiben csak pár napra tudsz jönni, akkor is jelentkezzél, és ezt tüntesd fel a jelentkezési lapon. Egy nap táborozásnak a költsége kb. 3000 Ft, de pontos összeget csak konkrét esetekre tudunk mondani: sok múlik azon, például, hogy egyénileg vagy a csapattal együtt érkezel a táborba.

Ha az anyagi dolgok miatt vagy bizonytalan, ne legyél: lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden rászorulót támogatni. Nem szeretnénk, ha bárki emiatt maradna otthon!

IX. Szövitábor
Helyszín: Hetvehely, Nyáras-forrás
Talp-a-ló: 2014. július 12-15.
Tábor: 2014. július 15-20.
Plusszadik Nap (öregdiákoknak): 2014. július 21.
Részvételi díj: 18.000 Ft
Csak tábor: 15.000 Ft
Előleg: 10.000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük