Idén is megpróbáljuk átúszni a Balatont

Már tavaly elhatároztuk, hogy együtt átússzuk a Balatont. Az átúszás július 4-én szombaton lesz (hacsak odébb nem rakják a szervezők). Elegendő jelentkező esetén már pénteken lemennénk Révfülöpre, ahol kempingeznénk, sőt, ha már ott vagyunk, maradnánk vasárnapig.

batnem

2009-ben páran már átúsztuk a tavat, biztos ezúttal is menni fog.

A tervek szerint már pénteken munka után lemennénk Révfülöpre. Hogy autóval vagy vonattal, ez a jelentkezők valamint a rendelkezésre álló autók számának függvénye. Sátraznánk, valószínűleg a Napfény Kempingben. Hogy ez mennyibe kerül pontosan, nehéz mondani, de úgy számoltuk, hogy kb. 2000 Ft-ba kerül egy éjszaka (ebben benne van minden; a napidíj, a sátorhely, az idegenforgalmi adó és a strandbelépő is). Pénteken egy lájtosabb estével indítanánk, hogy szombat reggel viszonylag korán el tudjunk rajtolni, és ne a legdurvább déli napon kelljen úsznunk, a szombat délután (és este) pedig az ünneplésről szólna. Vasárnap sem rohannánk haza, nap közben még strandolgatnánk, ha már egyszer elmentünk a Balatonig.

Ha elmaradna az átúszás, ismét megpróbálkozunk az átnemúszással; az tavaly nagyon jól ment, ahogy az az alábbi fotón is látszik.

batnem2

Ha jönnél, igazold vissza a fb-eseményt, és majd keresünk a pontos részletekkel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük