Ha szerda, akkor Etyekfilm: Stufen

Ma már más szelek fújnak a Gellértben: információink szerint ritkán fordul csak elő, hogy tanáraink a Stufen c. némettankönyvet választják oktatási segédletként. Pedig ha a Stufenből nem is lehet megtanulni németül (vö. a film), arra mindenképp alkalmas, hogy remek magazinműsort készítsünk belőle, feledhetetlenül unalmas történeteinek segítségével (vö. a film).

(Ne lepődjetek meg lejátszáskor; filmünk a már korábban bemutatott időjárásjelentéssel indul. Tudjátok, a remekműveket sosem lehet elégszer megnézni; ne tekerjetek bele!)

Ha szerda, akkor Etyekfilm: Stufen” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Dia Válasz a bejegyzésre

  Tök sok mindent értettem ahhoz képest, hogy mi pedig már harmadik éve vesszük azt az egyetlen nyomorék ‘Start Neu’-t, és kb. semmire sem jutottunk vele, úgyhogy igazából nem tudom, melyik a jobb. De legközelebb forgathatnátok angolul is filmet, azt már tuti “perfektül” érteném…amúgy jó…jó…=D

 2. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  Igen!És nagyon is elnyerte atetszésemet!Azóta egyébként megint szét ment a hang…nincs mit tenni ilyen ha az embernek nincs pénze új dolgokra és leselejtezett alkatrészekből próbál számítógépet kovácsolni magának…:)Egyébként van egy hangulata…sokkal izgalmasabb mint bemenni a boltba és egyszerűen vásárolni!:)(Rövid kérdésre hosszú válasz!)

 3. brave Válasz a bejegyzésre

  ez így kissé másnaposan elég durva volt:)
  eltudjátok képzelni mennyire rossz alapból felfordult gyomorral azt az összevissza pörgő némettankönyvet bambulni?:D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük