Bréking nyúz: januárra tolódik a Gellért-bál

Az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően elmarad a 2009. november 27-re tervezett Gellért-bál. A bál új időpontja: 2010. január 22.

A már megvásárolt jegyek továbbra is érvényesek; jegyeket venni a titkárságon továbbra is lehet. Jegyárak: felnőtt – 2700 Ft, gimnazista, öregdiák – 1700 Ft, általános iskolásoknak – 1300 Ft, családi belépő – 8000 Ft.

Bréking nyúz: januárra tolódik a Gellért-bál” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. borcsusz Válasz a bejegyzésre

  ez a rajz ez marhajó 😀
  szerencse, hogy még nem vettem jegyet és az utolso pillanatra hagytam.
  amugy meg ki tudja mi lesz januárban? …

  de abszolut egyutterezek a lányokkal.

 2. gutyka Válasz a bejegyzésre

  ja, és kérdezem én, mint laikus: miért is kellett át tenni januárra a bált? a háegyenegy miatt? mert ha igen, akkor miért nem zárják le a metrókat, szüntetik be a buszjáratokat, na és a plázákkal mi van? és az oktatásban részt vevő diákokkal???
  valaki magyarázza el nekem légyszíves, mert nem értem. ( Tudatlanságom tényét fenntartom!!! )

 3. -=z=- Válasz a bejegyzésre

  Én nagyon csalódott vagyok. Egyetlen Gellért bálon nem voltam még. Erre viszont augusztus óta rá vagyok izgulva. Egy kisgyerek érezheti így magát, akivel a szülei közlik,h pravoszlávok lettek,úh csak januárban lesz karácsony…

  Gutyka lázadozását erősítendő: november 29-én lesz a Tesco Fittaréna. 8000 nm-en vajon hány fittnes őrült fér el? Amennyire a hírekből kiderül az ÁNTSZ semmilyen hivatalos állásfoglalást nem tett az ügyben. Ugyanakkor a tegnap esti híradók egyik fő híre az volt, hogy a hivatásos mikulásokat felszólították, hogy oltassák be magukat!?! He?

  S.S.: azért januárban is jó lesz ez… 😀

 4. gutyka Válasz a bejegyzésre

  még mindig lázadok… tehát állítólag emiatt a vírus vagy mifene miatt maradt el a bál, vagy sem?
  ha igen, akkor érdekes….mert időközben több száz bált rendeznek/rendeztek meg. én is voltam egyben…több mint 200-an voltunk, de senkinek semmi baja. na jó, még ha hülyeségeket is mondok…legalább ki tudom adni magamból…
  jó, nem szarakszom tovább, ennyi elég volt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük