Szerkesztőségünkbe érkezett

Halottak-napi ki-van-a-képen?-játék, megspékelve a Gellért a világkörüllel is, vagyis; KI VAN A KÉPEN ÉS HOL?

Szerkesztőségünkbe érkezett” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. B.Dóri Válasz a bejegyzésre

  Köszönöm Kedves F.dia!Nagy véleménnyel vagy rólam…
  Amúgy, ha én lennék a képen, akkor feltehetően a Dia is rajta lenne, mert ilyet én egyedül nem csinálnék csak vele, mert ő annyira idióta, hogy velem ilyen fotókat csináljon…
  Szerintem biztos, hogy a Bori ez a tökfej…és az is biztos, hogy nem Finnországban–ott októberben nem lehet olyan jó idő, hogy egy szál pólóban legyen az ember(igaz, hogy Magyarországon sincsen)
  Valami számítőgéphez értő embertől szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy amikor be akarok jelentkezni, hogy kommenteljek, mindig új jelszót kell kérnem??Ráadásul mindig ugyanazt adom meg…Nem értem:(

 2. B.Dóri Válasz a bejegyzésre

  Elszállt a szép, hosszú kommentem, amit nagy munkával írtam…Bosszantó
  Arra akartam csak reflektálni, hogy én, ilyen fotókon csak a Diával szoktam szerepelni, mert ő annyira idióta, hogy hajlandó legyen rá.
  Viszont az a tökfej, aki ezen van, az szerintem a Bori, de biztos, hogy nem Finnországban.Valami patak van ott a háttérben…
  Valami számítőgéphez értő embertől szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy én bármikor be akarok jelentkezni ahhoz, hogy kommenteljek, mindig új jelszót kell kérnem az indától??
  Amúgy nem büdös belülről egy ilyen tök??

 3. B.Dóri Válasz a bejegyzésre

  Jóvanna…Azon kívül, hogy idióta még szerencsétlen is vagyok…Amúgy csak azt gyakoroltam, hogy hogyan lehet ugyanazt a dolgot kétféleképpen megfogalmazni.Ti nem csináltok ilyet magyaron??
  Amúgy megint meg kellett változtatnom a jelszavamat.

 4. borcsusz Válasz a bejegyzésre

  jesszus, mennyi embert megmozgatott ez a kép.
  Dorikam, mennyiféleképp ki tud magad fejezni. irigyellek.
  viszont nem értelek: “de biztos, hogy nem Finnországban.Valami patak van ott a háttérben…”. Finnországban nem lehetnek patakok? vagy? ööö…
  🙂

 5. GáspáR Válasz a bejegyzésre

  Ez a kép Boribonról készült Finnországban Kokemäki és Harjavalta között elterülő festői szépségű dombság szívében fekvő kicsin kastély tornácán mely a Kokemäenjoki folyó partján található!Merje valaki is azt mondani hogy nincs igazam!=)

 6. B.Dóri Válasz a bejegyzésre

  A “Valami patak van ott a háttérben” egy megállapítás volt, kiindulási pont annak, aki ismeri a világ folyóvizeit…Ebből simán rá lehetett volna jönni arra, hogy Kokemäki és Harjavalta között voltál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük