Szavazás: keressük a legideálisabb női táborpólót!

“Mé’ nincsen női fazonú táborpóló?” – hallottuk úton-útfélen. Visszajelzéseitek alapján a Szövi komoly elhatározásra jutott: táborunk karmazsinszínű pólói megrendelése előtt kikérjük a Ti véleményeteket is. Milyen pólót szeretnétek? Melyik modell áll legközelebb szívetekhez? Ujjas vagy ujjatlan? Spagettipános vagy galléros? Szavazzatok!


1. modell: Galléros póló

Tradicionális modell; kellemes vonalvezetéssel, különösen az angol tenisz kedvelőinek. Konszolidált, erkölcsileg aggálymentes; akár egy Gellértes álma is lehetne. Ha valóban az, szavazz rá!

 

 

 

2. modell: Ujjatlan póló, trendi kivágással

Visszafogottan, de dekoltált, ujjatlan darab; a szépen lesült vállak kedvelőinek. Testre feszülős mivolta elősegíti karcsú megjelenésünket.

 

 

 

 

3. modell: A tradicionális

Egyszerű, hagyományos póló, nőies vonalvezetéssel, különösebb extrák nélkül. Igazi megoldás, fontolva haladó mérsékeltek számára.

 

 

 

4. modell: Spagettipántos top

Ha már nyár van, és süt a nap, nem árt egy kicsit barnulni! – mondhatjátok. A fedetlen vállak preferálói már biztos dobtak is egy szavazatot spagettipántos modellünkre.

 

 

 

 


5. modell: Bikini

Az elviselhetetlen forró nyári esték szerelmesei és a lazább erkölcsű Gellértesek álma lehet. Az Etikai Bizottság szerint viselése komolyan aggályos. Reméljük, bizonyítjátok érettségeteket, s így a “póló” nem kap majd szavazatot.

 

 


6. modell: A sportos

A röplabdapályák királynőinek megszokott viselete. Az ujjatlan póló nem zavarja kezeinket a szabad mozgásban; szerváink könnyedén csapódhatnak be ellenfelünk térfelére.

 

 

 

7. modell: Erkölcsileg kifogástalan garbó

A Szövitábor nem a pajzán magamutogatásról szól. Fedetlen végtagjaink öncélú mutogatását ne itt akarjuk kiélni. Gellért sem néz jó szemmel a romlott erkölcsű fiatalra!

 

 

 

És most, tessék szavazni! Kíváncsian várjuk a végeredményt.

Szavazás: keressük a legideálisabb női táborpólót!” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. drummer of The Ballator Válasz a bejegyzésre

  A hatosnál nincsen semmi a közepén??? Csak oldalt két csík és kész?
  Dia biztos, hogy a bikinire szavaz, bár neki a 7. modell kéne, hogy kiköszörülje az erkölcsén esett csorbákat…

 2. Ági Válasz a bejegyzésre

  Nagyon gondolkozom az 5-ösön…de hát az aztán télleg erkölcstelen lenne…Bár Diám…gondolom Te arra szavazol 😉 De akkor a fiúk is olyasmit kapnak,nem???? =P csak mondjuk a felső rész nélkül.
  Amugy én a 6-os mellett vagyok…”ápol s eltakar” 🙂

 3. Dia Válasz a bejegyzésre

  Hahaha =D Milyen viccesek vagytok!!! Amúgy nem értem mi bajotok van azzal a bikinivel, szerintem tök jól néz ki! De emellett persze én mégsem arra szavaztam, mivel valóban nem érzem helyét a táborban mondjuk az erdő kellős közepén, hacsak nem építtetek majd valami strandot oda nekünk, mert akkor mégis arra adnám a voksomat. De szerintem a legelfogadhatóbb természetesen az utolsó; ebben aztán nem kell majd a fotóktól rettegni…bár én mégsem erre szavaztam, mert anyagát és méretét tekintve sokkal drágább lehet, mint a többi, és feleslegesen nem pocsékolom a pénzt. Úgyhogy maradtam a sportos “X” hátúnál, most már úgyis vannak olyan melltartók, amiknek a pántját össze lehet “X”be kapcsolni, úgyhogy még az sem fog erkölcstelenül kilógni =P

 4. Dia Válasz a bejegyzésre

  Jézusom, a szövi elolvasta, hogy a szavazások alatt a narancssárgával írt “egyéb” címszóra rákattintva miről lehet szavazni?! Gyorsan csináljatok valamit, mert meglátja valamelyik tanár aztán kaptok …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük