Minden egy helyen az Öregdiák Találkozóról

Már csak néhány óra, és kezdetét veszi az idei Öregdiák Találkozó. Az alábbiakban összeszedtünk minden fontos tudnivalót.

faq

  • A találkozó délután 5 órakor, szentmisével kezdődik, amit Sajgó Szabolcs jezsuita atya fog celebrálni a Krisztina templomban.
  • Már a tornateremben, a megnyitó beszédek után adjuk át Szövi univerzumának legrangosabb kitüntetéseit, az Arany Csempe díjakat.
  • A díjátadó után fog készülni a csoportkép, ne maradj le róla!
  • A rendhagyó tanórákra 7 órakor csöngetnek be. Jónás Anikó, Czike Gábor, Nyáry Zsigmond és Varga Antal előadásán azok fognak tudni részt venni, akik előzetesen regisztráltak valamelyik órára. Ha esetleg valahol felszabadul egy hely, oda be lehet majd ülni, de állóhely sehol nem lesz, sőt, az egyéb kreatív megoldásokat sem támogatjuk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az óráknak “tanóra” jellege maradjon, és ténylegesen mindenki vissza tudjon ülni 45 percre az iskolapadba. Ezzel kapcsolatban elég szigorúak leszünk. Kérjük, az órákra pontosan érkezzetek, ennek legegyszerűbb módja, ha az elejétől részt vesztek a találkozón.
  • A rendhagyó tanórák alatt a kisgyerekkel érkezők számára gyermekmegőrzést biztosítunk. A tanórák (és a teljes találkozó) alatt folyamatosan működni fog a Teaház is.
  • A rendhagyó tanórák után következik a találkozó kötetlen része, ami remek alkalom arra, hogy volt osztálytársainkkal, tanárainkkal találkozzunk, beszélgessünk. Mindenki a vendégünk egy tál gulyásra, emellett a büfében remek minőségű Szent Gellért sörrel valamint a Pécseli Pince boraival várunk benneteket. Természetesen alkoholmentes italokkal is készülünk.
  • Ezek az információk megtalálhatóak Találkozó programfüzetében is.

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük