Minden, amit tudni akartál az Öregdiák Hétvégéről

Napfény és vízpart, Balatonátnemúszás, fröccs, tűz, valamint szuper társaság: idén is tökéletes nyárzáró programnak ígérkezik az Öregdiák Hétvége.Nyárzáró hosszú hétvégénk menetrendjét a Szövitáborok -1., 0. és plusszadik napjának programja alapján állítottuk össze, de kivettük belőle a táborépítés fáradalmait. Az Öregdiák Hétvége családbarát program, szeretettel várjuk házastársadat, párodat, gyerekedet is! Íme a legfontosabb technikai tudnivalók:

IDŐPONT
2017. szeptember 1-3.

HELYSZÍN
Zsófia Vendégház
8646 Balatonfenyves, Ipoly utca 12.
Térkép: http://bit.ly/2ulaBfl

SZÁLLÁS
Egy önálló vendégházban leszünk, itt 6 db négyágyas szoba és 4 fürdőszoba vár minket. Valamint terasz, erkély, kert és tűzrakóhely is. A háztól a Balaton-part kb. 37 méter. Mutatunk néhány fotót:

KAJA
A tavalyi év tapasztalatából okosodva a kaját megoldjuk mi magunk. A reggelire és vacsorára valókat beszerzünk központilag, sőt, néhányan vállalkoztak arra is, hogy segítenek a “főzésben”. Köszönettel vesszük, ha Te is csatlakozol egy reggeli kenyérkenés vagy mosogatás erejéig, de semmi kényszer! Szombaton büféebéd a strandon egyéni ízlés szerint, szombat este pedig Köllőd Marci főzi meg nekünk kedvenc Széll Tamás receptjét.

VÁRHATÓ PROGRAM
Strandolás, napozás, kislabdázás a térdig érő vízben, Balatonátnemúszás, nosztalgia-tábortűz (ezazapontahol-arragondolok stb.), gasztronómiai kalandozások Köllőd Marcival, furgon előtt fröccsöt szűrögetüén stb.

KÖLTSÉGEK
A rendezvény összköltsége: 10.000 Ft/fő. (Ami nincs benne: utazás, szombati strandebéd, egyéni extra szükségletek.)

JELENTKEZÉS, ELŐLEG
Jelentkezni az alábbi guglis jelentkezési lap kitöltésével és 6.000 Ft előleg átutalásával tudsz 2017. július 31-ig.

Az előleget a Szövi bankszámlájára várjuk (Szent Gellért Diákszövetség, Gránit Bank Zrt., 12100011-10115064). A közleményben tüntesd fel: “(Saját neved)-ÖDH-előleg”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük