Megosztó post

Hogyan sikerült az érettségid? Mit húztál? Görcsbe rándult-e tételhúzáskor a gyomrod? Kedvesek voltak-e veled tanáraid?

Íme a nagy érettségi-élménycsere, nem csak frissen érettségizetteknek! Oszd meg te is feledhetetlen-tanulságos sztoriaidat!

(Ha még nem érettségiztél, írd meg, hogy mennyire izgulsz amiatt, mert közeleg.)

Megosztó post” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. a c e Válasz a bejegyzésre

  oké, hát én vagyok az első…szerintem nem volt érdemes izgulni, én nem is tettem. bár a foci EB némileg csökkentette a tanulásra fordított órák számát az uccsó napokban (előbb a kötelesség aztán a tanulás :P), de egy szerencsés húzással minden megoldódott. töri->iszlám
  ez alapból nem a legnehezebb tétel, de kérem szépen, a forrás úgy nézett ki, mintha a tankönyvből fénymásolták volna ki a komplett leckét!!
  na és persze kedves tanáraink sem nehezítették meg nagyon a dolgunkat (1-2 kukacoskodó kérdésről hallottam azért, de biztosan csak segíteni akartak 🙂 )
  szóval soha rosszabb érettségit az utánunk következők számára, ja és jótanács: ha tudjátok, magatok dolgozzátok ki a tételeket, az jobban megragad + mosolyogjatok szépen az elnökre!
  ENNYI

 2. Dia Válasz a bejegyzésre

  Ez a “mosolyogjatok szépen az elnökre” nekem nem jött be – folyamatosan olyan fapofát vágott, hogy az embernek még a maradék életkedve is elment…
  Szóval (azért nekem kicsit könnyebb volt a helyzetem az egy tantárgyammal) több, mint fél órával azelőtt, hogy be kellett vona mennem (legelsőnek a tantárgyamból am.(: ) Ákosbácsi beállít a kémiaterembe, hogy:”már rég ott kéne lenned!” – aztán felvilágosítottam, hogy még nem igazán, és nem is tudtam átnézni mindent és blablabla… természetesen kihúztam azt az egyetlen tételt, amiben nem voltam egészen biztos, és amitől leginkább tartottam, hogy a kérdéseknél majd ott ülök kukán, az részben bekövetkezett (ja és az elnök ezalatt a kínos csend alatt a torkát köszörülgette, miközben majd’ megölt a tekintetével…). de azért a “b” tétellel kicsit oldottam a feszültséget, még a szót is belém folytották.
  Amúgy pedig az egésznek baromi jó hangulata van – jönnek-mennek a tanárok, miközben dolgozgatok a tételeimen, megkérdezik, hogy megy-e, a kedves osztálytársaim az ablakon integetnek 2 percenként, én meg röhögök az orrom alatt, míg a tanároknak gőzük sincs, hogy mi a franc olyan vicces. Ja, és egy fontos dolog: (legalábbis ez nálam így volt) a folyamatos ivás, és a láblógatás oldja a feszültséget!

 3. iscrip Válasz a bejegyzésre

  najólvan hát így érettségi után leírom élményeim…Mindenki várta a húú de nagy megkönnyebbülést, (moszkvatérfílinget) hogy ezután de jó lesz minden leérettségiztünk haha…
  Hát úgy nézett ki nálunk a-soknál, hogy szerdán 5-kor bevonultunk, hogy kiosszák az éreCCSégit, megható elnöki beszéd (tudjátok a tipikus: hogy a sors becsuk egy ajtót de kinyit egy másikat..). Kikaptuk a biziket , hát ennyi volt… mindenki néz hogy ezért dolgoztunk ennyit?ezért?egy rohadt papírért? és hol van a felhőtlen boldogság?a magkönnyebbülés?hát sehol..mert az nincs. tényleg mindenki lehangolt volt meg szomorú hogy vége.. Szombaton bankett és akkor megyünk Isten hírével..Hát ez szomorú nagyon. Amúgy szóbelinél nagyon jófejek voltak a tanárok. max 1-2 kérdés ennyi. és tudom lehet h csomóan hülyének néznek, meg más ismerőseim akik nem gellértesek örülnek hogy vége. DE ők nem a GELLÉRTBE jártak!!!!!

 4. ilka Válasz a bejegyzésre

  holnap lesz,kivácsian várom…Piri ez télleg nagyon rossz ,főleg h ezután csak rosszabb lesz, de a nyár basszu vasárnap indulás balaton jupppppppppyyyy ja de bocsi mennem kell tanulni tudodmég nem kaptameg a kis fecnit:):)
  szép volt ám -e négy év de igy már nem lehet folytatni,ez igy volt jó,:)

 5. Ági Válasz a bejegyzésre

  Én ugyan még nem érettségiztem semmiből sem, de nem tudom megállni h ne szóljak hozzá.

  Már most sajnálom, h el kell innen mennem jövőre. Még belegondolni is rossz.
  Mind1…inkább arra gondolok, h még van egy évem és nagyon örülök 🙂

 6. GaspaR Válasz a bejegyzésre

  A 12.b is túl van rajta!Nagyon jó volt a hangulat!Senki nem görcsölt voltak finom sütemények…A tanárok kifejezetten segítőkészek és rendesek voltak!Én olyan sokat most egyebet egyenlőre írni nem tudok mert azért mégiscsak utoljára voltunk úgy a suliban hogy…na de mindenki érti…Bővebben kérdezzétek Szappancsot aki egyszercsak megjelent köztünk még színesebbé téve a vizsga folyamatát!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük