Játék: ki van a képen? (2.rész)

Előző “Ki van a képen?” játékunkra Cucu, M. és Ilka válaszolt helyesen, bár Szappancs minden trükköt, még fotosopot is bevetett. A helyes megfejtésekhez gratulálunk, van egy pontotok! Számoljátok, mi is számoljuk, és majd kitalálunk valami nyereményt mondjuk 5 helyes megfejtésért. Sőt, külön díjazzukk azt, aki a legtöbb pontot szerzi nyárig. A nyereményeken még dolgozunk, addig is ideteszek egy táblázatot:

A Ki van a képen? játék állása:

 1. Ilka – 1p
1. Cucu – 1p
1. M. – 1p


És a lényeg: íme az újabb kép! Kicsit nehezítettünk. Válaszokat a kommentek közé!

Játék: ki van a képen? (2.rész)” bejegyzéshez 13 hozzászólás

  1. Cucu Válasz a bejegyzésre

    Hogy versenybe maradjak! :):) NAgyon sokat kellett gondolkoznom!! :P:P: Szerintem a kerületemben élő Feinek Dia van a képen!

  2. Feinek Dia Válasz a bejegyzésre

    Ez egy kicsit már azért kezd erkölcstelen lenni… Kilóg pl a vállam is meg egyebek… Mihály atya most nagyon, de nagyon leszidna ám titeket fiúk!!! =D
    Am. szerintem én vagyok =S

  3. szövi Válasz a bejegyzésre

    Hát így, hogy Dia leleplezte magát, muszáj lezárnom a szavazást. Az eddigi tippelők mellett Dia is kap pontot, elvégre igazat írt: valóban ő van a képen.

    A felvetett erkölcsi (erkölcstelenségi?) problémával etikai bizottságunk már foglalkozik. Az eredményről természetesen beszámolunk majd a blogon is.

  4. szappamcs Válasz a bejegyzésre

    A Diákszövetség Etikai Rögtönítélő Bizottsága hamarosan összeül megtárgyalni az ügyet. Az ítélet kihirdetéséig a bíróság visszavonul, ugyanis az ügyben egyre több terhelő szempont merült föl, amit fontolóra kell venni.

  5. Cucu Válasz a bejegyzésre

    Ha rossz ítéletet hozna a Diákszövetségi Etikai Rögtönítélő Bizottsága akkor ezt a Diákszövetségi Rota vagy a Diákszövetség Legfelsőbb Bírósága felül fogja vizsgálni. 🙂

  6. Dóri Válasz a bejegyzésre

    A vádlott ügyvédségét vállalom!De tény, hogy erkölcstelen mint minden amit csinál az osztályban is…Most elszóltam magam…:S

  7. Dóri Válasz a bejegyzésre

    Egyébként Dia,hogy lehettél ekkora hülye,hogy elrotod mások játékát??(lehet,hogy ezt is felül kellene vizsgálnia a Diákszövetség Legfelső Bíróság játék védelmi osztályának…)

  8. Dia Válasz a bejegyzésre

    Kedves Dóri!
    Azt hiszem, nem hagyhattam szó nélkül, és amúgy is beszálltam a játékba, ezzel pedig legalább biztos pontot szereztem… De ezt majd még “megtárgyalom” veled holnap…

  9. Diákszövetségi Legfelsőbb Bíróság Válasz a bejegyzésre

    A Diákszövetség Legfelsőbb Bírósága nyugtázta a Dóri kérelmét és ha érdemben megtárgyalta az ügyet akkor nyilvánoságra hozza a döntését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük