Írj a Szövi 10 éves emlékkönyvébe!

Terveink szerint a május 22-i Öregdiák Találkozóra jelenik meg a Szövi első 10 évének történetét feldolgozó kiadvány. Biztatunk mindenkit, aki bármilyen formában részese volt ennek a tíz évnek, írjon a könyvbe!

kiadvany_odtMiről írjak?

A kötetbe elsősorban személyes hangvételű, rövid visszaemlékezéseket várunk, de nem szeretnénk kifejezetten megkötni a kezeteket a témaválasztást illetően. Megírhatod kedvenc tábori történetedet, egy kiemelkedő/felejthetetlen élményt, vagy egy olyan pillanatot, amit mérföldkőként éltél meg, de örömmel vesszük az olyan írásokat is, amelyek nem egy konkrét eseményhez kötődnek. A lényeg, hogy az írás kapcsolódjon a 10 éves Szövihez.

Milyen hosszú kell hogy legyen az írás?

Kb. 1000-1500 karakteres sztorikra számítunk, ugyanakkor hiszünk abban, hogy nem a terjedelem, hanem a tartalom a fontos. Tehát egy 300 karakterben megírható történetet nem érdemes terjedelmi okokból túlírni.

Mikorra kellene megírni a cikket?

A határidőt tekintve szigorúak kell hogy legyünk. Kérünk mindenkit, hogy legkésőbb március 31. éjfélig küldje el visszaemlékezését az info(kukac)szovi(pont)hu e-mail címre, hogy maradjon megfelelő idő a kötet szerkesztésére és a nyomdai munkákra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük