Fehérvár 2010

Ismét közeleg vértanú SZENTünk nagy ünnepe, a Szövi pedig zarándokolni indul a sulival. Alább olvasható a szervezőbizottság szívhez szóló levele a tudnivalókról:
Sziasztok!

A szervezés első stádiumában az igényfelmérések azt mutatták, mindenkinek más lenne jó (mindenki máskor jönne, menne, és máshol aludna), ezért arra gondoltunk Briós kapitánnyal, hogy kicsit egyszerűbb formát adunk az idei Gellért-napnak. Íme hát a szerteágazó igényekhez alkalmazkodó minimál-forgatókönyv.

– Mivel nem jött össze elegendő autó, amibe mindenki beleférne, ráadásul mindenkinek más lenne az ideális indulópont, javaslom, hogy a leutazást mindenki oldja meg egyénileg. (Vonat pl. 19:06-kor indul a Déliből, 20:14-re van lenn.)

– Mivel sokan jelezték, hogy pénteken már biztos feljönnének, ezért egy nappal rövidítjük a rendezvényt; csak csütörtökön alszunk ott, már aki…

– Aki 23-án, csütörtökön Fehérváron aludna a Szövivel, az szóljon Nyiri Tominak. Tomi elérhetőségei: nyt22[kukac]freemail.hu; 30/629-1562
A szállás egy panelből kialakított panzió; kulturált, 4-5 ágyas szobák. 1800 Ft / fő / éj, és ebben már az idegenforgalmi adó meg minden egyéb is benne van, ha jól tudom.

– Az étkezést szintén oldja meg mindenki magának (csütörtök vacsora, péntek reggeli, ebéd)

– A hazaút szintén egyénileg, attól függően, hogy kinek mikor kell hol lennie.

A program:

– csütörtök este a gimis túrázók a szervezett eltévedések után valamikor tökkésőn megérkeznek Zsiga vezetésével

– mi találkozhatnánk 21h körül a szállásunknál, hogy elfoglaljuk. Ráchegy Motel, 8000 Székesfehérvár, Köfém lakótelep 14/a

kb. 22h (?) esti ima
utána: kép és filmnézés a táborról
mégutána: visszatalálás a szállásunkhoz

– pénteken egy kötött program van, a mise, ami kora délután (14h ?) lesz. Előtte alhatunk sokáig, illetve nézelődhetünk Fehérvárott.

– utána mindenki akkor megy haza, amikor neki jól esik.

üdv.
L.

 

Fehérvár 2010” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. kinganéni Válasz a bejegyzésre

    Nem kötözködés, csak kiegészítés: az esti ima és a filmezés között a szomszédos ciszter templomban lesz egy fakultatív taizé-i imaóra. Arra is szívesen látunk benneteket! Terv szerint ez éjféltől háromnegyed 1-ig, utána a film 1-től a suliban.

    És emlékeim szerint a mise fél 3-kor kezdődik.

    Remélem, sokatokkal találkozunk Fehérváron! Nagy öröm, hogy jöttök. Komolyan gondolom, hogy ez fontos.

  2. szövi Válasz a bejegyzésre

    köszönjük, kinganéni, igazából csak tippeltük a programot; mostmár tudjuk is! mondjuk zsiga eltévedésében biztosak voltunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük